arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
bridget-maasland-nekrimpels

Het antwoord op de vraag: gebruikt Bridget Maasland botox?

Vorige week stond in de wekelijkse rubriek ‘wel of geen botox?‘ Bridget Maasland centraal. De 38-jarige presentatrice wordt vaak als kil omschreven, omdat haar gezicht weinig tot geen emoties verraadt. Volgens Bridget is botox hier absoluut niet de oorzaak van en vindt ze het zelfs moeilijk om eventuele ergernissen te verbergen: “Dat is mijn gezicht, ik kan er ook niks aan doen, het spreekt boekdelen.”

Bridget Maasland gebruikt botox

Uit de botoxmeter blijkt dat maar liefst 89% vermoedt dat Bridget Maasland hulp van de cosmetisch arts heeft gehad en ook de experts zijn er deze week van overtuigd dat ze botox gebruikt. Zo valt het hen op vooral op dat haar hele gezicht een stuk gladder is dan bijvoorbeeld de rimpels in haar nek.

Van de rimpels in je gezicht kan je namelijk vrij makkelijk verlost worden, maar dat geldt niet voor die in je nek. Daar kom je een stuk moeilijker van af. Bridget kiest ervoor om haar nekrimpels te behandelen met led-lichttherapie, maar ook voor de rimpels in je nek bestaan er heel veel behandelingen.

led-lichttherapie

Rimpels in je nek kunnen ontstaan door huidveroudering, te veel vet, maar bijvoorbeeld ook door overactieve spieren. Als verslapping de oorzaak is, dan biedt een laser uitkomst. Bij een teveel aan vet zou je eventueel liposuctie kunnen overwegen en botox is weer de juiste behandeling voor overactieve nekspieren. En dan is er nog de veelbesproken Vicks Vaporub, voor als je het een stuk minder drastisch wilt aanpakken. Toch is het alleen de vraag hoe effectief die laatste is.

Winactie:

Maria heeft de winactie gewonnen en krijg hetfelbegeerde miniatuursetje van Sensai Remodelling Cream thuisgestuurd. Vanmiddag komt er weer een nieuwe winactie online en mag je je mening geven over Yvon Jaspers. Hoe slecht is het leven op de boerderij eigenlijk voor je rimpels?

Andere leuke artikelen

Furrow op Instagram