arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
It's the most Wonderfull time of the year for botox!

It's the most Wonderfull time of the year for botox!

Kapper, check. Manicure, check. Botox, check. Esthetisch arts Stephan Marks: "De maand voor kerst is traditiegetrouw één van de meest drukke periodes."

De donkere dagen na kerst zijn de ideale gelegenheid om een week binnen te blijven en te herstellen van een chemische peeling.

Niet alleen de vraag naar botoxbehandelingen neemt toe, ook laserapparaten draaien overuren. "Los van het feit dat de winter de beste periode is voor een laserbehandeling, is de week tussen kerst en oud & nieuw ideaal om in alle rust te herstellen."
En in januari weer fris en fruitig op het werk te verschijnen. "Niemand die ziet dat je iets hebt laten doen."

Chemische peeling

Hetzelfde geldt trouwens voor een chemische peeling. "De donkere dagen na kerst zijn de ideale gelegenheid om een week binnen te blijven en te herstellen van een chemische peeling."

Zodra alle kalkoen op is, kun je gaan nadenken over vetreductie. Vet verminderen is dé trend voor 2019.

Je nagels kan je zonder problemen een dag voor de kerst nog laten doen, maar een botoxbehandeling vraagt meer voorbereidingstijd. "Plan het ruim van tevoren. Botox heeft tijd nodig. Het duurt minimaal 2 tot 3 dagen voordat het gaat werken, maar het resultaat is meestal na twee weken pas optimaal. En het liefst hou je ook nog rekening met een eventuele correctie."

Kerstmis

Met Kerstmis moet namelijk alles tiptop in orde zijn. "Het zijn toch speciale dagen. Kerstmis is vaak het perfecte moment om even stil te staan en de balans op te maken."
In tegenstelling tot de kalkoen, wordt het onderwerp botox alleen niet aangesneden tijdens het kerstdiner. "Het is een hot topic, waar niet over gesproken wordt."

En als je dan stilzwijgend aan het kerstdiner zit, dan kan je wel alvast nieuwe plannen maken voor de toekomst. "Zodra alle kalkoen op is, kun je gaan nadenken over vetreductie. Vet verminderen is dé trend voor 2019."

Furrow op Instagram