arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
3-redenen-om-nu-botox-te-nemen-4

3 redenen om nu Botox te nemen

Misschien ben je al maanden aan het aarzelen (lees: ik) of je nu eindelijk eens de stap naar de kliniek durft te zetten en je rimpels te behandelen met Botox. Natuurlijk is het zo dat als je eenmaal begonnen bent je waarschijnlijk nooit meer zonder kan. Toch is het zaak om niet al te lang te wachten als je twijfelt en misschien trekken deze 3 redenen om nu Botox te nemen je over de streep:

3. Goedkoop is duurkoop

Je kunt officieel te oud zijn voor Botox. Als je op tijd met Botox begint, zorg je er niet alleen voor dat fijne lijntjes en rimpels verminderen, je voorkomt er ook gelijk nieuwe rimpels mee.

De kans is groot dat als je te lang hebt gewacht, Botox alleen niet genoeg is en dat je ook fillers nodig hebt om al die rimpels op te vullen. Zo wordt je rimpelbehandeling ineens een heel stuk duurder. O, en nog een reden om nu naar de kliniek te rennen: Botox is een stuk lastiger te betalen als je het alleen moet doen van een AOW.

3-redenen-om-nu-botox-te-nemen-3

2. Je ziet er minder boos uit

Zodra je diepe rimpels krijgt, is de kans groot dat je steeds vaker de vraag krijgt of je moe bent. Rimpels geven je onbewust een boze blik. Zelfs als je niet chagrijnig bent, is de kans groot dat je omgeving denkt dat je kwaad bent.

Dit moet je vooral niet persoonlijk nemen, want het heeft te maken met het stereotype dat er heerst rondom oudere mensen . Niet voor niets is de term brompot uitgevonden. Iedereen wil graag aardig gevonden worden en dat kan kennelijk alleen maar zonder rimpels. Botox, here I come.

1. Je bent maar één keer jong

Botox geeft nu eenmaal een natuurlijker (en mooier) resultaat als je 40 jaar bent, dan op je 80ste. Je hebt namelijk niet zo heel veel aan een rimpelloos gezicht als de rest van je lichaam het al verloren heeft van de zwaartekracht.

Omdat je gezicht het meeste blootgesteld wordt aan de zon, is dat de plek waar je vaak het eerst rimpels krijgt. De rimpels op je knieën volgen vaak pas jaren later. Als je nu Botox neemt, zorg je er gewoon voor dat je gezicht veel beter bij de rest van je lichaam past. De kans is groot dat je zonder rimpels in bikini zomaar ineens weer 25 geschat wordt.

Ik vraag me ineens af of er een kliniek open is op zondag…

Furrow op Instagram