arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Furrow.nl

10 jaar ouder?

Meestal kun je het wel zien als je 10 jaar ouder bent geworden. Maar dat geldt niet voor deze sterren. Het geheim zit hem niet in natuurlijk niet in botox, maar volgens Nicole Kidman, Renee Zellweger, Demi Moore en Catherina Zeta Jones blijven ze jong door te sporten, gezond eten en vooral heel veel dure antirimpelcrèmes.

Deze celebs zijn er de afgelopen 10 jaar niet ouder op geworden, zelfs jonger:

Nicole-kidmannicole-kidman-2

Nicole Kidman in 2004 en 10 jaar later, in 2014

De 47-jarige actrice is naar eigen zeggen gestopt met botox. Toch lukt het Nicole Kidman al jaren om niet ouder te worden. Haar geheim? Dagelijks 30 minuten zwemmen, organic food en liters cranberry-sap.

Demi Moore Demi Moore-2

Demi Moore

Demi Moore zag er op 42-jarige leeftijd al goed uit, maar 10 jaar later wordt het respect alleen maar groter. Ze is één van de weinige actrices die daadwerkelijk toegeeft dat ze hulp heeft gehad van de plastisch chirurg. Ondanks dat ze de natuur maar al te graag een handje helpt, is detoxen volgens Demi hét geheim in de strijd tegen rimpels.

Renee-ZellwegerRenee-zellweger-2

Ook Renée Zellweger heeft het geheim van de eeuwige jeugd gevonden en ziet er op 44-jarige leeftijd beter uit dan 10 jaar geleden. Volgens ‘Bridget Jones’ is niet botox, maar microdermabrasie de reden achter haar jeugdige uitstraling.

Catherina Zeta-Jones-2 Catherina Zeta-jones

En ook voor Catherina Zeta-Jones bestaat ’10 jaar ouder’ niet. Volgens de 44-jarige actrice is het juist een uitdaging om op natuurlijke wijze mooi oud te worden. Zo gebruikt ze aardbeien om haar tanden te bleken en een combinatie van zout en honing voor het scrubben van haar huid.

Foto’s: Dailymail.

Furrow op Instagram