arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
WINACTIE: Zijden kussensloop

WINACTIE: Zijden kussensloop ter waarde van 34,95 euro & 54,95 euro

Nooit meer wakker worden met een verkreukeld gezicht en ook statisch haar behoort tot het verleden met een zijden kussensloop. Trouwens wel met de nadruk op 'zuiver zijde', want met een satijnen kussensloop is het namelijk een ander verhaal.

Meedoen met deze WINACTIE is dan ook niet geheel zonder risico, want als je eenmaal op zuiver zijde hebt geslapen, wil je nooit meer anders. Bereid je voor op een echtelijke ruzie, waarbij een kussengevecht tot de mogelijkheden behoort.


WINACTIE: Zijden kussensloop van Silk Heaven

In deze video leg ik alles uit over de kwaliteit van een zijden kussensloop én wat je moet doen om kans te maken op één van deze twee exemplaren.

Kortingscode

Mocht je niet tot de gelukkige winnaars behoren, dan krijg je met behulp van de kortingscode FRwin t/m 30 november 2016 de verzendkosten gratis als je een Silk Heaven zijden kussensloop Deluxe (22 momme) besteld. Geldt ook voor België.


Furrow op Instagram