arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
winactie-volle-lippen

Vollere lippen

In Rusland zijn grote, opgevulde lippen echt hot and happening. Eigenlijk is in de meeste Oostbloklanden de regel dat de lippen niet groot genoeg kunnen zijn. In Nederland worden vollere lippen ook steeds populairder alleen hier moet het resultaat van een lipbehandeling zo natuurlijk mogelijk zijn.

Volgens cosmetisch arts Hesther Robbe is de trend juist om mooie, sensuele lippen te creëren en is het vooral niet de bedoeling dat je er na de behandeling uitziet als een enorme sexbom: “Je kunt je lippen ook laten opvullen met fillers zonder dat het er onnatuurlijk uitziet. Juist als je relatief vroeg begint met deze behandeling en je het volumeverlies in lippen geleidelijk opvult met hyaluronzuur krijg je heel natuurlijk resultaat.”

winactie-volle-lippen-2

Vollere lippen

Het opvullen van je lippen is vooral onder jongeren steeds normaler. Het is de oudere generatie die bang is voor onnatuurlijk opgevulde lippen. Toch krijg je zeker vanaf je 40ste al te maken met volumeverlies, ook in je lippen. Maar volgens Hesther is de zwaartekracht ook een boosdoener: “Naarmate je ouder wordt, zakt alles langzaam naar beneden. Dit zorgt er bij de mond voor dat je bovenlip langer wordt en het lippenrood iets naar binnen kantelt.”

Ook de mondhoeken zakken iets naar beneden en de kans is groot dat je te maken krijgt met kleine rokerslijntjes: “Vooral de hangende mondhoeken zorgen voor een ontevreden uiterlijk, ook als je gewoon blij bent. Dat is het moment dat vrouwen meestal besluiten er echt iets aan te laten doen.”

Maar dat moment is volgens Hesther eigenlijk net iets te laat als je niet wilt dat je omgeving merkt dat je je lippen hebt laten opvullen: “Schade herstellen is een stuk lastiger dan schade voorkomen. Als je vanaf je 30ste geleidelijk een klein beetje filler met hyaluronzuur toevoegt zorg je ervoor dat je het volume van je lippen op peil houdt.”

winactie-volle-lippen-3

Verder zijn ‘natuurlijke volle lippen’ vooral een kwestie van niet in één keer te veel laten opvullen. En Hesther adviseert om de behandeling op vrijdag te laten uitvoeren als je hem geheim wilt houden. “Door de behandeling zwellen je lippen op. Vooral de eerste 24 uur na de behandeling bestaat de mogelijkheid dat je lippen iets dikker zijn dan normaal. Dit trekt redelijk snel weg, dus als je op vrijdag behandeld bent, kun je op maandag gewoon weer naar kantoor.”

Winactie: lipbehandeling met Princess-filler

Ben je al heel lang aan het twijfelen om eindelijk eens je hangende mondhoeken te laten behandelen? Of wil je misschien toch extra volume in je lippen?

Jij kunt nu een lipbehandeling ter waarde van 500 euro winnen. Geef in de comments aan wat jouw tip is voor mooie, volle lippen en de leukste reactie krijgt in december een behandeling van cosmetisch arts Hester Robbe met de Princess-filler.

 

Furrow op Instagram