arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
BreastGro

WINACTIE: Stevigere borsten met BreastGro

Over 3 maanden is het augustus en dat betekent: bikinistress. Of badpakstress, dat kan natuurlijk ook. Behalve de beruchte sixpack challenge, bikinilijn waxen, pedicure en het verminderen van cellulite kan het zijn dat je je daarnaast ook nog eens druk maakt over de stevigheid van je borsten. Herken je jezelf hierin, doe dan mee met de BreastGro WINACTIE.

Borsten zijn er in alle soorten en (cup!)maten en de grootte en vorm zijn voor het grootste gedeelte erfelijk bepaald. Toch kan het zijn dat je borsten kleiner, slapper of minder vol zijn geworden door gewichtsverlies, zwangerschap en het geven van borstvoeding. En dan negeren we voor het gemak nog maar even de tand des tijds, want hierdoor maakt je klierweefsel namelijk ook nog eens plaats voor vetweefsel en is waarschijnlijk ook de elasticiteit van je borsten een stuk minder.

Vollere borsten

Wil je graag vollere borsten, maar is een borstvergroting niets voor jou, dan kun je met BreastGro je borsten op natuurlijke manier binnen 6-8 weken verstevigen.
Geen pornografische taferelen, aangezien je niet ineens van een A- naar een E-cup gaat, maar met behulp van de capsules van BreastGro gevuld met een gepatenteerde (en bewezen!) combinatie van granen, hop en een natuurlijk soja-extract kun je wel voor net iets meer volume zorgen.

Hoeveel BreastGro je ook slikt, het resultaat hangt wel enigszins samen met je de (oorspronkelijke) grootte van je borsten. Heb je cupmaat B (gemiddelde volume is 250 ml) dan kun je rekenen op een toename van gemiddeld 50 ml en bij een cupmaat C (gemiddeld 300 ml) kan het zomaar zijn dat je borsten 60 ml groter worden.

Ondanks dat je niet ineens als Bobby Eden 2.0 door het leven gaat, kan dat beetje extra stevigheid en ondersteuning er wel voor zorgen dat je deze zomer een stuk zelfverzekerder over het strand loopt.

Winactie BreastGro

Rome is ook niet in één dag gebouwd, maar als je nu meedoet met de winactie kan het zomaar zijn dat jij deze zomer helemaal bikiniproof bent.

Laat hieronder in een comment achter waarom jij graag meedoet aan deze WINACTIE en maak kans op 3 maanden BreastGro.


Furrow op Instagram