arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Naturkosmetik Pomegranate Body Oil

Winactie: Sans Soucis Naturkosmetik

Zonder parabenen, botanisch, ecologisch en met natuurlijke mineralen: als je geen fan bent van de natuurlijke trend die op dit moment door Nederland raast, dan heb je enigszins een probleem. Er is bijna geen product meer te vinden waar nog iets synthetisch aan toegevoegd is.

De producten van Sans Soucis Naturkosmetik bevatten ook geen synthetische toevoegingen, zijn niet op dieren getest en daarnaast ook parfumvrij. Deze lijn heeft zelfs het BDIH ‘controlled natural cosmetics’ certificaat ontvangen. Dit Duitse keurmerk krijgt een product alleen als het voor minimaal 99% uit natuurlijke cosmetica bestaat.

sans-soucis-naturkosmetik-5

Sans Soucis Naturkosmetik

De 5 verschillende oliën van Sans Soucis Naturkosmetik zijn niet voor het gezicht, maar specifiek voor het lichaam bedoeld. In de herfst en winter is de noodzaak niet altijd even hoog om goed voor je armen en benen te zorgen. De druk is namelijk een stuk minder groot als al je lichaamsdelen verstopt zitten onder dikke vesten, een trui en legging. Helaas gaat de gure herfstwind rechtstreeks door je kleren heen en dat merk je (lees: droge huid).

Juist als je lichaam bedekt is onder een enorme laag kleding is het belangrijk dat het geen uren duurt voordat de olie ingetrokken is en je je eindelijk kan aankleden.

Deze lichaamsolie van Sans Soucis is in exact 86 seconden ingetrokken en daarna heb je geen last van een plakkerig gevoel, waardoor het überhaupt een hele strijd is om je kleren aan te trekken.

sans-soucis-naturkosmetik-2

Daarnaast vind je in deze compleet natuurlijke huidverzorgingslijn ook nog 5 bijpassende producten voor het gezicht en heb je keuze uit jojoba-, argan-, apricot-, pomegranate- of een sunflowersmoothie.

Winactie Sans Soucis Naturkosmetik:

Sans Soucis verloot maar liefst 10 x Argan Body Oil uit de Naturkosmetik-lijn. Wil jij kans maken op deze verzorgende lichaamsolie, laat dan een comment achter waarin je een herfsttip geeft. Wat doe jij om een droge herfsthuid te voorkomen? De leukste tips worden beloond met deze natuurlijke lichaamsverzorging.

Wil je trouwens meer informatie over de producten van Sans Soucis, kijk dan op de website beautyservice.com

Furrow op Instagram