arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Remescar Kraaienpootjes

WINACTIE: Remescar Kraaienpootjes (t.w.v. 34,99 euro)

Elke rimpel is 'onschuldig', maar kraaienpootjes worden toch wel gezien als de meest onschuldige van allemaal. Maar dat betekent niet dat je ze moet laten zitten.

Remescar Kraaienpootjes is speciaal ontwikkeld om kraaienpootjes binnen 3 minuten (!) te verminderen.


Het merk staat bekend om zijn doeltreffende oplossing tegen o.a. wallen & donkere kringen en beenvaatjes en daar kan je vanaf nu ook kraaienpootjes aan toevoegen.

Met behulp van een speciale eWRINK-technologie trekt deze crème de huid rondom je ogen volledig strak en hoef je je de komende 8 uur geen zorgen meer te maken over jouw kraaienpootjes.


Remescar Kraaienpootjes

Kan je je ogen niet geloven? Jij krijgt de mogelijkheid om met eigen ogen te zien hoe snel Remescar de rimpels rondom jouw ogen laat verdwijnen.
Laat hieronder in een comment achter waarom jij graag Remescar Kraaienpootjes ter waarde van 34,99 euro wilt ervaren en maak kans op één van de 5 exemplaren.

Alle producten van Remescar kun je trouwens ook bestellen via de website van Bol.com.

Andere leuke artikelen

Furrow op Instagram