arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
NutraSkin Collagen Drink

WINACTIE: NutraSkin Collagen Drink

Loop in Japan of Zuid-Korea een buurtwinkel of supermarkt binnen en in plaats van cola (light) vind je daar 'Inner Shine' of 'Food for your Skin' in de koelkast. In Azië zijn ze niet om aan te slepen, maar ook in Europa worden de beautydrankjes op basis van collageen steeds populairder.

Collageen

Tot je 25ste zit het wel goed met de voorraad collageen, maar vanaf die leeftijd loopt de hoeveelheid elk jaar terug met ongeveer 1%, om rond de overgang al helemaal een duikvlucht te nemen.
Wil je voorkomen dat je met een slappe huid door het leven gaat, dan is het belangrijk om de hoeveelheid collageen in je lichaam op peil te houden. Aanvullen dus in de vorm van crèmes, supplementen of met behulp van een collageendrankje.

Collageen in een dagcrème is volkomen ingeburgerd, maar het drinken ervan is een totaal ander verhaal. Tot voor kort werd dan ook nogal sceptisch gereageerd op de komst van deze beautydrankjes, maar sinds onderzoek aantoont dat het wel degelijk effect heeft, lijkt ook in Nederland de trend van vloeibaar collageen door te dringen.


Collageen drinken

Niet alleen de manier van gebruik (kant-en-klaar of poeder) verschilt, maar ook de kwaliteit van de verschillende collageendrankjes is iets om rekening mee te houden. Want, voordat je naar de winkel rent om het eerste het beste collageendrankje uit het schap te trekken: alleen van de producten die de collageenpeptide Verisol® bevatten is aangetoond dat ze echt resultaat geven. En ook de hoeveelheid collageen per drankje kan afwijken. Er is minimaal 2,5 gram collageen nodig om überhaupt effect te geven en bij een hogere dosering neemt ook het resultaat toe.NutraSkin Collagen Drink

NutraSkin Collagen Drink voldoet aan alle eisen. Zo bevat dit anti-agingdrankje Verisol® peptiden die aan de ene kant de afbraak van collageen remmen en tegelijkertijd wordt ook de vorming van nieuw collageen in de fibroblasten gestimuleerd. O, en over de hoeveelheid collageen hoef je je ook niet druk te maken. Met 7,5 gram per sachet springt dit product ver boven de menigte uit.


Wist je dat je deze hoeveelheid zeker niet in pillen en vrijwel nooit in flesjes met kant-en-klare collageendrank vindt. Van NutraSkin Collagen Drink is in studies aangetoond dat het rimpeltjes vermindert en de elasticiteit van de huid verbetert.

En wil je er helemaal zeker van zijn dat jouw collageendrankje geen suikers, kunstmatige zoetstoffen, allergenen, conserveermiddelen en gluten bevat, geef dan de voorkeur aan een sachet boven een kant-en-klaarproduct.

Vanwege de stabiliteit moeten er aan kant-en-klare collageendranken namelijk altijd hulpstoffen worden toegevoegd. Het uitgangspunt van NutraSkin is juist om niets toe te voegen, vandaar dat het merk bewust heeft gekozen voor collageen in poedervorm.


WINACTIE NutraSkin Collagen Drink

Wil jij binnen 4 weken een stevigere huid en ben jij benieuwd naar het effect van collageen drinken? Jij kunt meer dan 3 maanden lang NutraSkin Collagen Drink winnen.

Aangezien je een collageendrankje bij voorkeur 's ochtends op een nuchtere maag drinkt, ben ik benieuwd naar jouw ontbijt. Geef hieronder in een comment aan hoe jouw NutraSkin in jouw ochtendritueel zou passen en maak kans op 100 dagen lang een collageenboost voor je huid.

Voor het geval je niet mee wilt doen met de winactie, maar wel benieuwd bent naar dit product: Eén verpakking NutraSkin Collagen Drink bevat 20 sachets en kost 34,95 euro (adviesprijs). Voor meer informatie over de verkooppunten kun je terecht op de website van het merk.

Furrow op Instagram