arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Furrow.nl

Winactie: kagami antirimpelcrème

Zoals jullie hebben kunnen lezen ben ik superenthousiast over de antirimpelcreme van Kagami. Ik ben altijd nogal sceptisch als het om smeren gaat. Ik ben meer fan van harde maatregelen als het om rimpels gaat. Maar ik moet toegeven dat de crème van Kagami echt wonderen doet voor mijn kraaienpootjes. Sinds die ontdekking smeer ik me suf met alles waar Kagami op staat. En dat kan jij nu ook, want Kagami geeft een dag- en nachtcrème weg. Megagrote winactie.

Wat moet je hiervoor doen? Volg Furrow op twitter + RT en geef hieronder aan waar jij de crème voor nodig hebt. Dus aan welke rimpel stoor jij je het meest? Onder alle reacties verloot Furrow een dag- en nacht crème ter waarde van maar liefst 100 euro.

 

@FurrowNL volgen //

Andere leuke artikelen

Furrow op Instagram