arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Vaderdag-2016

WINACTIE: Het perfecte vaderdagcadeau

Tenzij je Arie Boomsma heet, moet je wel van hele goede huize komen wil een baard iets extra's toevoegen. Toch doet 1 op de 3 mannen tegenwoordig aan gezichtsbeharing en onder het mom van 'een baard onderscheidt de echte mannen van de jongens' ziet het er ook niet naar uit dat ze zich snel weer zullen voorzien van een gladgeschoren kin.

WINACTIE Vaderdag

Speciaal voor alle mannen met een baard, maar stiekem ook voor de man zonder is er deze WINACTIE. Met het oog op Vaderdag maak je kans op de Braun MultiGroomer MG5010 ter waarde van 69,99 euro, de Braun Triple Action voor 89 euro of de Braun Series 9 voor 330 euro. Onder aan het artikel lees je precies wat je moet doen.


Gelukkig associeer je anno 2016 niet elke man met een baard meteen met de Kerstman en mits goed verzorgd (en niet voorzien van etensresten) kan het zelfs aantrekkelijk zijn.

Daarin schuilt tegelijkertijd ook het gevaar, want een baard vraagt om precisie, geduld en een plan de campagne. Zo vraagt de biker beard bijvoorbeeld om een totaal andere aanpak dan de zogenoemde five o'clock shadow. En daar moet je als man natuurlijk wel het juiste gereedschap voor hebben. Maak kennis met (en kans op!) de Braun Multigroomer, de Braun Triple Action en Braun series 9.

WINACTIE Braun Multigroomer, de Braun Triple Action en de Braun Series 9

Elke baard vraagt natuurlijk ook om een andere aanpak (en een ander scheerapparaat). Zo heeft de victoriaanse baard de neiging om er onverzorgd uit te zien, dus moet de Braun MultiGroomer MG5010 (69,99 euro) regelmatig worden ingezet.

Voor de snelle zakenman met de biker beard is er de Braun Series 3 (89 euro) die ervoor zorgt dat zijn baard binnen een mum van tijd weer goed zit en dan is er natuurlijk altijd nog de mogelijkheid dat jouw man de baardtrends volledig aan zich voorbij laat gaan en gewoon een goed scheerapparaat nodig heeft in de vorm van de Braun Series 9 (330 euro).

WINACTIE Het perfecte Vaderdagcadeau 2016

Nu alleen nog aan jou de schone taak om te bepalen in welke categorie jouw man of vader valt. Wil jij de man in jouw leven voor Vaderdag graag één van de drie bovenstaande scheerapparaten geven, doe dan mee met deze WINACTIE.

Laat in een comment achter welk exemplaar je graag cadeau wilt doen (en waarom!) en woensdag worden de winnaars op de Facebookpagina van Furrow bekendgemaakt!

Furrow op Instagram