arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
etos-maaltijdreep-perzik-1

WINACTIE: Etos maaltijdreep

Is ‘te druk’ jouw excuus om je aan een ingewikkeld voedingsschema te houden waarbij je om de drie uur moet eten, dan kan de Etos crispy maaltijdreep perzik misschien weleens de oplossing zijn. En je kunt deze maaltijdrepen WINNEN.

Het klinkt misschien wel te mooi om waar te zijn: om de drie uur iets eten én toch afvallen. Toch kan deze structuur in je voedingspatroon er juist voor zorgen dat je gewicht verliest. Vergeet een ouderwets dieet, het is vooral belangrijk om een gezond voedingspatroon samen te stellen waar jij je lekker bij voelt, wat in je leven past, maar waar je toch mee afvalt.

etos-maaltijdreep-perzik-2

Afvallen met maaltijdrepen

Als je wilt afvallen zit er niks anders op dan minder energie binnenkrijgen dan je verbruikt. Dat betekent dat je ouderwets op je calorieën moet letten. En dan is het handig dat deze maaltijdreep maar 230 calorieën bevat.

De reputatie van de maaltijdreep is niet altijd even goed, omdat hij al vrij snel gekoppeld wordt aan een crashdieet. Ondanks dat hij je heel goed kan helpen om gewicht te verliezen, betekent het namelijk niet dat je vanaf nu alleen nog maar op maaltijdrepen moet gaan leven.

Om het gevreesde jojo-effect te voorkomen is het belangrijk dat je jezelf niet ineens gaat uithongeren, maar juist gedurende de dag meerdere eetmomenten inplant. Vooral als je een drukke agenda hebt of veel onderweg bent, is het niet altijd even makkelijk om om de drie uur iets (gezonds) te eten. En dan kan de maaltijdreep echt heel erg handig zijn.

etos-maaltijdreep-perzik-3

Maaltijdrepen ongezond?

Natuurlijk bevat een maaltijdreep niet dezelfde hoeveelheid vitamines en mineralen als verse groente en in het meest ideale scenario eet je de hele dag gestoomde broccoli als tussendoortje, maar in de praktijk is dit niet altijd haalbaar.

Maaltijdrepen zijn dan ook niet per definitie slecht voor je. Zolang je ze gebruikt als onderdeel van een gezond en gestructureerd voedingspatroon (dus naast je Clean Meals en tupperwarebakjes met gegrilde groente!) zijn ze juist heel handig om ervoor te zorgen dat je binnen je dagelijkse calorie-inname blijft zonder honger te hebben.

Etos maaltijdreep

De Etos maaltijdrepen waren tot voor kort alleen verkrijgbaar in pinda-nougat en chocolade, maar daar is nu perziksmaak aan toegevoegd. Behalve dat ze je een vol gevoel geven, zijn ze ook ideaal om je zoetbehoefte mee te stillen.

WINACTIE: 3 x 10 Etos maaltijdrepen

Heb jij ook nog een aantal hardnekkige vakantiekilo’s waar je graag van verlost wilt worden? Je krijgt dan ook de mogelijkheid om deze Etos crispy maaltijdrepen met perziksmaak te proberen.

Geef hieronder in een comment aan waarom jij ze graag zou willen winnen en maak kans op één van de drie pakketten met 10 maaltijdrepen.

Furrow op Instagram