arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
etat-pur-propolis

Winactie: Etat Pur lentepakket

De temperaturen stijgen en de zon schijnt ook steeds vaker, oftewel: de lente is begonnen. Helaas wil dat niet meteen zeggen dat jouw huid ook straalt en waarschijnlijk is er eerder nog een stukje winter in je gezicht terug te vinden. Gelukkig biedt het Etat Pur lentepakket uitkomst. En je kunt dit pakket ter waarde van 64,30 euro nog winnen ook!

Etat Pur

Het grote voordeel van het huidverzorgingsmerk Etat Pur is dat je exact de producten kunt gebruiken, waar jouw huid op dat moment het meeste behoefte aan heeft. Alle biomimetische skincare-producten (B+) kun je namelijk naar hartenlust met elkaar combineren. Tegelijkertijd is dit ook het grote nadeel, je ziet soms door de bomen het bos niet meer.

etat-pur-ginseng

Het Etat Pur lentepakket bevat een zorgvuldige selectie van 5 producten die maar één doel voor ogen hebben: jouw huid te ontdoen van een grauwe teint en zo een stralende huid tevoorschijn te toveren. Nou ja, toveren… Er moet natuurlijk wel wat werk verzet worden.

  1. Etat Pur Micellaire Reiningslotion (6,80 euro)
  2. Etat Pur Ginseng (13,60 euro)
  3. Etat Pur Propolis (13,60 euro)
  4. Etat Pur Hyaluronic Acid (16,70 euro)
  5. Etat Pur Dry Body Oil (13,60 euro)
etat-pur-reinigingslotion

Etat Pur Micellaire reinigingslotion

Je behoort automatisch tot de oude garde als jij je gezicht nog niet reinigt met een micellaire reiniger. Deze reiniger gaat namelijk net even een stapje verder. Hij is namelijk in staat om al je make-up te verwijderen die met water zou blijven zitten. Dus ook de vette bestanddelen. Daarnaast bevat het micellaire water geen zeep, en hierdoor is hij dus ook geschikt voor de gevoelige huid.

En het voordeel is dat je het micellaire water zowel voor je ogen als de rest van de huid kunt gebruiken. Scheelt weer een product in je badkamer.

Etat Pur Ginseng

Ginseng staat je bij in het geval van een vermoeide of doffe huid. Dit ingrediënt verzacht en herstelt je huid, maar je moet het dan wel trouw twee keer per dag gebruiken.

Je kunt trouwens ook een aantal druppels ginseng gebruiken om de droge plekjes in je gezicht extra te verzorgen en hij maakt je huid zo zacht dat hij zelfs geschikt is voor het eelt op je voeten.

etat-pur-hyaluronzuur

Etat Pur Hyaluronic Acid

En natuurlijk kan hyaluronzuur niet ontbreken. Zeg je een droge huid, dan zeg je hyaluronzuur. Je kunt dit ingrediënt op verschillende manieren tot je nemen: voor de durfal is er de hyaluronzuurfiller en hou je het liever bij smeren alleen dan kun je voor Etat Pur Hyaluronic Acid kiezen.

etat-pur-lentepakket

Etat Pur Propolis

De pure, actieve stof Propolis kun je aan je lijstje toevoegen als je last hebt van een onrustige huid, maar ook voor het verminderen van een grauwe teint. Propolis heeft een antibacteriële werking, maar stimuleert bijvoorbeeld ook de bloedsomloop. Behalve een egale huid, geeft hij je ook nog eens gezonde blosjes cadeau.

Etat Pur Dry Body Oil

En natuurlijk kan ook de rest van je lichaam niet achterblijven. De Etat Pur Dry Body Oil is speciaal voor de verzorging van een droge tot zeer droge huid. Een vette olie dus.

Olie heeft meestal als nadeel dat het een tijd duurt voordat de olie door je huid wordt opgenomen. Daarom breng je een olie bij voorkeur in de avond aan, zodat je huid de hele nacht de tijd heeft de olie op te nemen. Deze olie heeft trouwens wel als voordeel dat hij niet alleen je huid verzorgt, maar hij helpt ook de huidbarrière te herstellen.

Winactie

Jij kunt dit lentepakket ter waarde van 64,30 euro winnen. Geef in een reactie aan wat jouw favoriete Etat Pur actieve stof is, en vooral ook waarom. Onder de comments wordt een exemplaar verloot.

Furrow op Instagram