arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
EmerginC vitamin C + retinol mask

WINACTIE: EmerginC vitamin C + retinol mask

In New York wordt het EmerginC vitamine C + retinol mask ook wel het 'date-mask' genoemd, omdat het al na één keer gebruik voor een stralende, jonge en egale (kalme!) huid zorgt. Dus, heb je stress voor Valentijnsdag en kan je wel wat hulp gebruiken om een verbluffende indruk maken doe dan mee met deze winactie.

Organic cosmeceuticals

EmerginC is één van de weinige 'organic cosmeceuticals' en staat garant voor natuurlijke huidverzorgingsproducten die ook daadwerkelijk resultaat geven. De beste ingrediënten uit de natuur in combinatie met de nieuwste technologieën, zonder daarbij schadelijk te zijn voor de mens of de natuur.
En om er nog een laatste schepje bovenop te doen: de producten bevatten geen parabenen, geen kunstmatige kleurstoffen en geurstoffen, worden niet op dieren getest, zijn verpakt in recycled karton en bedrukt met gifvrije inkt.

Bij het EmerginC vitamin C + retinol mask zitten er in het kleimasker vitamine C (voorspelbaar), retinol (ook voorspelbaar), citrus medica limonum en groene thee verpakt. Het citroenzuur exfolieert je huid en de overige ingrediënten doen de rest.


Kleimasker

Aan het kleigedeelte zitten een aantal voordelen: zo is het genadeloos voor gerstekorrels, puistjes en andere oneffenheden, maar het is vooral een zeer goed conserveringsmiddel voor de actieve ingrediënten. Vooral de werking van de vitamine C blijft goed gegarandeerd in de klei.


Laat je trouwens niet afschrikken door een lichte tinteling nadat je het masker hebt aangebracht, dit is niet ongebruikelijk. In principe is het geschikt voor alle huidtypen, maar als je een (extreem) gevoelige huid en/of rosacea hebt, dan kun je misschien beter voor het Vitality mask kiezen. En bij een droge huid is het ook goed om na afloop eventueel een extra Hydra Repair-capsule te gebruiken voor de nodige hydratatie.


Winactie

Wil jij met Valentijnsdag onweerstaanbaar voor de dag komen of gewoon je partner verrassen, doe dan mee met deze winactie. En natuurlijk kan je ook gewoon meedoen als je geen date hebt. Je maakt kans op één van de twee EmerginC vitamine C + retinol masks ter waarde van 49,95 euro door dit artikel te delen op Facebook (zie button onder aan dit artikel) en in een comment te laten weten waarom je dit masker wilt winnen.

Voor meer informatie over het product, de ingrediënten en filosofie van het merk, kun je terecht op de website van Indigo Cosmetics.Furrow op Instagram