arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
dermalogica-breakout-control-5

WINACTIE: Dermalogica Breakout Control

WINACTIE: Dermalogica Breakout Control

Je zou verwachten dat als je last hebt van acne je je huid niet vaak genoeg kunt reinigen, maar dit is niet helemaal waar. Te is nooit goed, maar dat geldt vooral voor de combinatie van reinigen, exfoliëren en acne. Te veel kan namelijk ook irriteren, waardoor je juist extra last krijgt van een onrustige huid. Dermalogica Breakout Control kun je zonder zorgen gebruiken, omdat deze gel totaal geen exfoliërende ingrediënten bevat. En jij kunt dit product ter waarde van 59,90 euro WINNEN.

Dermalogica mediBac

Dermalogica Breakout Control is onderdeel van het mediBac Clearing systeem. De producten uit deze huidverzorgingslijn richten zich speciaal op het bestrijden van een onrustige huid bij volwassenen. Die is vaak gevoelig en vraagt om een subtiele aanpak.

dermalogica-breakout-control-4

Dermalogica Breakout Control

Het product is allesbehalve agressief, in plaats daarvan zorgt Dermalogica Breakout Control voor een egale huid met natuurlijke, antibacteriële ingrediënten die je huid verhelderen en ondertussen ook nog eens ontstekingen voorkomen. En het is vooral een derivaat van azelaïnezuur dat hiervoor verantwoordelijk is.

Zeg je een onrustige huid, dan kan je denken aan azelaïnezuur. Behalve dat het ontstekingsremmend is (en dus effectief tegen acne, puistjes en mee-eters) heeft dit ingrediënt een verhelderende werking én zorgt het voor een stralende teint. En met een beetje geluk kun je er zelfs (kleine) littekens mee verminderen.

In tegenstelling tot bijvoorbeeld glycolzuur kun je met behulp van azelaïnezuur een onrustige huid verminderen zonder hem uit te drogen. Hierdoor is dit ingrediënt juist zo geschikt voor de ‘rijpere huid.’

dermalogica-breakout-control-2

Dermalogica Breakout Control

En net als het ontstekingsremmende effect, is het kalmeren van de huid net zo belangrijk. Om die reden vind je in Dermalogica Breakout Control ook tea tree en zinksulfaat terug. Deze ingrediënten helpen je huid te verzachten en dragen hierdoor ook bij aan het egaliseren van je huid.

Voor het beste resultaat gebruik je dagelijks een dunne laag Dermalogica Break Out Control voor je dagcrème.

Winactie Dermalogica Breakout Control

Heb jij (regelmatig) last van puistjes en ben je benieuwd naar het effect dat azelaïnezuur, tea tree en zinksulfaat op jouw huid hebben? Geef hieronder in een comment aan waarom jij graag Dermalogica Breakout Control ter waarde van 59,90 euro zou willen proberen en maak kans op één van de drie exemplaren!

Furrow op Instagram