arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
winactie-cr-7-3

Winactie: CR7 underwear

Toys for boys

Dat boxershorts niet alleen maar saai en grijs hoeven te zijn bewijst voetbalhero Cristiano Ronaldo met zijn eigen spraakmakende underwearlijn CR7. CR7 kun je dan ook geen ondergoed noemen, maar staat eerder voor underwear fashion van een uitzonderlijke kwaliteit.

De moderne man van tegenwoordig is bijna net zo veeleisend als de geëmancipeerde vrouw, en daarom is met alles rekening gehouden in deze collectie. De materialen zijn luxe, de designs bijzonder en daarnaast is er ook met de pasvorm rekening gehouden. En de CR7 bestaat trouwens niet alleen uit underwear. Naast de boxers en trunks, vind je namelijk ook T-shirts, sokken en overhemden in deze collectie.

winactie-cr-7

Niet voor niets is CR7 (met natuurlijk Portugese invloeden) een wereldwijd succes en worden de producten inmiddels overal ter wereld gedragen.

winactie-cr-7-2

Winactie

En hopelijk nu ook volop in Nederland! Want jij kunt namelijk CR7 underwear ter waarde van 19,95 euro winnen. En maak je geen zorgen, ook als je geen sixpack hebt kun je deelnemen aan deze winactie, want CR7 is verkrijgbaar in verschillende maten, van S tot maar liefst 2XL.

winactie-cr-7-4

Schuilt er ook een Cristiano Ronaldo in jou en zie je jezelf al op het voetbalveld staan in underwear fashion? Deel dan dit bericht op jouw Facebookpagina en laat in een comment weten welke kleur CR7 jouw favoriet is en welke maat je hebt en wie weet loop jij binnenkort rond in een echte Cristiano Ronaldo.

Voor een overzicht van de gehele collectie en meer informatie over CR-7 kun je natuurlijk terecht op de website van het merk.

Furrow op Instagram