arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Braun Silk Expert IPL

WINACTIE: Braun Silk-Expert IPL t.w.v. 399,99 euro

Tenzij je natuurlijk graag met een weelderige haardos (niet op je hoofd!) over de Spaanse Costa's loopt, is er niks om je druk over te maken, maar in alle andere gevallen is er de Braun Silk-Expert IPL. En onder aan dit artikel lees je hoe je dit IPL-apparaat ter waarde van 399,99 euro kunt winnen.

IPL ontharen

Scheren (met de bijbehorende scheerbultjes), harsen, epileren of waxen. En laten we het pijnlijke tafereel van het nabewerken met de pincet dan maar even vergeten. Maar hulptroepen zijn onderweg, in de vorm van IPL ontharen.

Braun Silk-Expert is een IPL-apparaat dat gebruikmaakt van dezelfde lichttechnologie, zoals je die ook in de professionele schoonheidssalons tegenkomt. Met behulp van dit systeem kun je (bijna) pijnloos ongewenste haren verwijderen, met als voordeel dat je er niet de deur voor uit hoeft.


Lichtflitsen

Met een beetje geluk zit je nog deze vakantie haarvrij aan de rand van het zwembad. Het IPL-apparaat verwijdert namelijk de meeste haren binnen 4 weken tijd.
Lichtflitsen
, gericht op de melanine in de haarzakjes onder het huidoppervlak, zorgen ervoor dat de cyclus van de teruggroei van haartjes doorbroken wordt. Geen permanente ontharing, maar als je hem regelmatig gebruikt, voorkomt hij dat ongewenste haartjes het huidoppervlak bereiken.

Elke huidteint vraagt om een ander energieniveau om de melanine op te sporen. Hiervoor heeft Braun de SensoAdapt™ sensor ontwikkeld. Deze leest voortdurend de teint van je huid (80 keer per seconde!) en past hierop de lichtintensiteit per flits automatisch aan. Dit zorgt niet alleen voor een maximaal resultaat, maar staat ook garant voor veiligheid.

Veiligheid

IPL is niet geheel zonder risico's, dus het is belangrijk dat je je aan alle veiligheidsvoorschriften houdt. Dat betekent dat voordat je aan de slag gaat je het apparaat uitgebreid test en je bijvoorbeeld ook niet je voorhoofd of je wenkbrauwen behandelt.


Punt van aandacht: De Braun Silk-expert IPL is niet geschikt voor elk huidtype. Hij werkt het beste op een lichte tot normale huidtint met natuurlijk blond tot donkerbruin of zwart haar. Ben je van nature heel blond, rood of grijs dan bestaat de kans dat het licht jouw melamine niet absorbeert.

WINACTIE: Braun Silk-Expert IPL

Wil jij kans maken op 120.000 flitsen, oftewel de komende zes jaar haarvrij door het leven gaan? Doe dan mee met de deze winactie. Deel dit artikel op Facebook of Twitter en laat weten waarom jij graag deze Braun Silk-Expert IPL ter waarde van 399,99 euro wilt winnen.


Furrow op Instagram