arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
winactie-braun-silk-epil-9

WINACTIE: Braun Silk-épil 9 ter waarde van 139,99 euro

Dat het buiten te koud is om überhaupt een rokje te dragen is nog geen reden om het haar op je benen dan maar in volle bloei te laten staan. Niets oncharmanter dan haartjes die door je panty heen steken en ook tijdens de feestdagen zul je eigenlijk voor gladde en geschoren benen moeten zorgen. Eigenlijk moet je altijd voor gladde en geschoren benen zorgen. Gelukkig is er de Braun Silk-épil 9 en jij kunt deze winnen!

Als je je benen nog nooit geëpileerd hebt, zul je even door de zure appel heen moeten bijten, maar daarna wil je nooit meer zonder. In plaats van met scheren dezelfde avond alweer de eerste stoppels op je benen te voelen, kun je met een epilady een stuk langer van het resultaat genieten. Epileren zorgt er namelijk voor dat je haartjes met haarzakje en al worden verwijderd. Hierdoor blijven de meeste haren zo gemiddeld 4 weken weg. Ook zijn nieuwe haartjes door het epileren een stuk dunner.

En je hoeft het gebruik van deze Epilady niet alleen tot je benen te beperken; als je een echte die-hard bent kun je het apparaat zelfs gebruiken om de haren op je oksels en bikinilijn mee te verwijderen.

winactie-braun-silk-epil-9-4

Braun Silk-épil 9

Het grote verschil met zijn voorgangers is dat deze Braun Silk-épil 9 een 40% bredere en ergonomische kop heeft, waardoor niet alleen hele korte haartjes kunnen worden verwijderd, maar hierdoor wordt ook de tijd (en dus ook de pijn!) die je kwijt bent aan epileren verkort.

Het beste is natuurlijk om van tevoren je benen te scrubben en een scheerschuim of gel te gebruiken, maar in de drukke decembermaand heb je niet altijd tijd voor een uitgebreide scheersessie. Het grote voordeel is dan ook dat je deze Silk-épil 9 gewoon (even snel) onder de douche kunt gebruiken.

O, en het is verstandig om  je benen ’s avonds te epileren, zodat de volgende ochtend eventuele rode puntjes weer verdwenen zijn.

winactie-braun-silk-epil-9-2

Braun epilady

Toegegeven: wil je ingegroeide haartjes voorkomen dan zul je trouwens na afloop wel regelmatig je benen moeten scrubben. Ondanks dat je benen waarschijnlijk onder een (spijker)broek verstopt zitten, is het sowieso goed om regelmatig dode huidcellen van je benen en bikinilijn te verwijderen. Hiermee voorkom je namelijk niet alleen ingegroeide haartjes, maar je zorgt er ook voor dat de natuurlijke gloed van je huid weer tevoorschijn komt.

A Gift by Furrow

Wil jij graag de kerstdagen haarloos doorbrengen? Na de succesvolle winactie van de Braun 2-in-1 gezichtsverzorgingsset kun je deze week de Silk-épil 9 ter waarde van 139,99 winnen. En ook deze epilady wordt voorzien van de tekst: ‘A gift by Furrow.

Wat moet je doen om kans te maken? Like de Facebookpagina van Furrow en laat vervolgens een comment achter op dit artikel met jouw tip om ingegroeide haartjes te voorkomen.

Andere leuke artikelen

Furrow op Instagram