arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
braun-winactie

WINACTIE: Braun scheerapparaat 3080 ter waarde van 159,99 euro.

Een baard mag dan woest aantrekkelijk zijn (bij mannen!), dat weegt nog niet op tegen het feit dat het dagelijks scheren van onschatbare waarde is als het gaat om een jonge huid. Weg met de baard dus. Heb je gelijk één van de redenen om mee te doen aan deze speciale winactie voor Valentijn. Jij kunt namelijk dit Braun scheerapparaat ter waarde van 159,99 euro winnen.

WINACTIE: Braun scheerapparaat 3080

Natuurlijk speelt testosteron een rol, maar scheren wordt steeds vaker gezien als de achterliggende reden van de stevige mannenhuid. Het scherpe scheermesje verwijdert namelijk niet alleen dode huidcellen (egalere teint, ontstekingsremmend, betere doorbloeding) maar zorgt er tegelijkertijd voor dat de ingrediënten van een dag- of nachtcrème beter worden opgenomen.

Het exfoliërende effect van het scheren, maar ook de mechanische belasting verstevigt de bovenste huidlaag, waardoor onder andere de zon veel minder kans krijgt om de huid te beschadigen.

braun-winactie-5

Braun 3080

Maar ook voor mannen geldt dat ze regelmatig worden geconfronteerd met ingegroeide haartjes en een geïrriteerde huid. Om het scheren zo prettig mogelijk te laten verlopen, speelt de manier van scheren een belangrijke rol. En dan komt de Braun 3080 om de hoek kijken.

Vooral als je iets elke dag moet doen is gebruiksgemak essentieel. De Braun 3080 is 100% waterdicht en voorzien van de laatste MicroComb technology. Dit systeem vangt en geleidt meer haartjes in de scheerelementen, waardoor het scheren ineens een stuk sneller gaat.

Het is trouwens de SensoFoil™ (het raster waarmee je over je gezicht schuift) die verantwoordelijk is voor het huidverjongende effect. Hij zorgt trouwens ook voor een ongelooflijke scheerprestatie en transformeert zelfs nog 3-dagen-baarden om tot een gladde huid, maar dat geheel terzijde.

braun-winactie-1

A gift by Furrow

Wil jij graag je partner zonder prikkende baard kunnen kussen op Valentijnsdag? Doe dan mee aan deze bijzondere winactie. Wil jij kans maken op het Braun scheerapparaat ter waarde van 159,99 euro, like dan de Facebookpagina van Furrow en laat ook een comment achter op dit artikel waarom jij vindt dat jij moet winnen. Hoe leuker, hoe beter!

Furrow op Instagram