arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
revitalift-1

WINACTIE: 25 X L’Oréal Revitalift Laser X3

De één wordt geteisterd door pigmentvlekken, de ander weer door de zwaartekracht en het zou ook zomaar kunnen zijn dat huidveroudering bij jou het grote probleem is. Of een combinatie van allemaal…

Dat je ouder wordt is natuurlijk onvermijdelijk (en maar goed ook), maar welk probleem daarbij de kop opsteekt verschilt natuurlijk van persoon tot persoon. Geen enkele merk is dan ook voor iedereen geschikt, maar L’Oréal doet een poging met de Revitalift. En jij kunt de nachtcrème uit deze huidverzorgingslijn winnen ter waarde van 28,95 euro!

revitalift-laser-x3-2

Revitalift Filler en Revitalift Laser X3

In deze nieuwe huidverzorgingslijn van L’Oréal vind je de Revitalift Filler en de Revitalift Laser X3, waarbij het bij de Revitalift Filler meer draait om het herstellen van vocht met hyaluronzuur en bij de Laser X3 staat een egale huid weer centraal.

revitalift-laser-x3-5

Dagcrème L’Oréal Revitalift Laser X3

Eigenlijk alle vormen van huidveroudering worden helaas veroorzaakt door de zon. Zelfs in de winter en op bewolkte dagen, weten uv-stralen genadeloos de weg naar jouw huid te vinden. Beschermen dus. Een SPF voorkomt trouwens niet alleen een verbrande huid, maar ook nieuwe pigmentvlekken en zorgt er tegelijkertijd voor dat bestaande vlekjes niet ineens nog donkerder worden.

In de dagcrème van Revitalift Laser X3 (waarbij het allemaal draait om egaal) vind je dan ook standaard een SPF 25 om je te beschermen tegen de zon. En behalve beschermen, speelt ook verzorgen een belangrijke rol. Want, net als in de Filler vind je trouwens ook in de Laser X3 hyaluronzuur om je huid van extra vocht te voorzien.

En om het proces van egaliseren nog even een extra tandje bij te zetten is er de bijpassende nachtcrème. Hierin vind je 3% glycolzuur en a-hydroxyzuur om je huid te egaliseren, verhelderen en vernieuwen tijdens de nacht. Om natuurlijk de volgende ochtend wel weer de dagcrème te gebruiken.

revitalift-laser-x3-6

WINACTIE: 25 X L’Oréal Revitalift Laser X3

Wat is jouw anti-aging issue? Benieuwd wat jij van deze nieuwe huidverzorgingsproducten vindt. Je krijgt dan ook de mogelijkheid om ze te ervaren. Geef hieronder in een comment aan met welk huidverouderingsprobleem jij kampt en maak kans op één van de 25 exemplaren L’Oréal Revitalift Laser X3 ter waarde van 28,95 euro.

Furrow op Instagram