arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
braun-5

WINACTIE: 2 x Braun Face ter waarde van 69,99 euro

Aan de basis van een mooie huid staat natuurlijk een gereinigde huid. Om je vervolgens te kunnen storten op het egaliseren van je huid door donshaartjes op je gezicht te verwijderen. Niets is ongewenster dan deze kleine haartjes, vooral als je tijdens de feestdagen net iets meer make-up dan normaal gebruikt. En dat is waar de 2-in-1 gezichtsverzorgingsset Braun Face om de hoek komt kijken.

Onder aan dit artikel kun je lezen hoe jij kunt deze reinigingsborstel en epilator in één, ter waarde van 69,99 euro kunt winnen!

Donshaartjes gezicht

Een verdwaald haartje in je gezicht is natuurlijk niet zo erg, maar het is vaak zo dat door een verschuiving van je hormonen het meestal niet bij één haartje blijft en dat ze vaak ook nog een stuk dikker worden.

Door een verminderde productie van oestrogeen en een toename van het hormoon progesteron kan het zijn dat de haargroei in je gezicht spontaan verandert. Vaak is het ook een kwestie van een verstoorde aanmaak van de androgenen en deze zorgen automatisch voor een verhoging van je mannelijke hormonen. En dan kan het dus zelfs zo zijn dat je als je ouder wordt (of na de overgang!) last krijgt van overbeharing.

Braun gezichtsepilator

De Braun Face biedt trouwens geen oplossing voor een veranderde hormoonhuishouding, maar zorgt wel dat je gemakkelijk (en snel!) van fijne gezichtshaartjes verlost wordt. Dit elektrische apparaat bestaat uit een epilator met een extra fijne, nauwkeurige epileerkop om zelfs de meest onzichtbare en fijne gezichtshaartjes op de bovenlip, kin of wenkbrauwboog te verwijderen.

braun-face-ervaring

Braun reinigingsborstel

Maar laten we vooral ook het reiningsgedeelte van het apparaat niet vergeten. Door de koppen om te wisselen verander je de gezichtsepilator namelijk in een reinigingsborstel die je ook onder de douche kan gebruiken. Zonder je huid te beschadigen verwijdert deze Braun Face ineens je kerstmake-up en zorgt hij er ook nog eens voor dat je poriën grondig worden gereinigd.

braun-face-1

Braun Face

Voor het verwijderen van dode huidcellen (en de bijbehorende grauwe herfsthuid) is er de Exfoliation Brush. Mocht je last hebben van een gevoelige huid, dan vind je in het assortiment van Braun de Extra Sensitive Brush. O, en mocht je moeite hebben met het aanbrengen van je foundation, dan biedt de Beauty Sponge uitkomst.

A gift by Furrow

Sinterklaas heeft zijn hielen nog niet gelicht, of het volgende cadeautje staat voor de deur. Jij kunt deze gezichtsverzorgingsset ter waarde van 69,99 euro namelijk winnen. En om het nog allemaal net iets specialer te maken is hij ook nog eens gegraveerd en voorzien van de tekst: ‘A gift by Furrow.

Deel op originele wijze de tekst ‘A gift by Furrow.nl ter waarde van 69.99 euro’ op social media en de twee meest bijzondere acties krijgen deze Braun Face nog voor de feestdagen thuisgestuurd. Tag of link Furrow wel, of laat in een reactie weten hoe je meedoet aan deze winactie.

Let op: de namen van de winnaars worden over 7 dagen op de Facebookpagina van Furrow gepubliceerd. 

 

Andere leuke artikelen

Furrow op Instagram