arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Vichy Minéral 89

Vichy Minéral 89 (+ WINACTIE)

Vichy is een merk met een missie: 'Beauty voor een gevoelige huid.' Het draait om gebruiksgemak in combinatie met actieve ingrediënten. In de praktijk betekent dit dat de producten fijn smeren, lekker ruiken, maar ook écht iets doen voor je huid. Het resultaat zorgt ervoor dat je ze elke dag weer met plezier gebruikt. En dat geldt ook allemaal voor deze nieuwste booster: Vichy Minéral 89 (+ WINACTIE).

Terwijl de meeste huidverzorgingsproducten gemiddeld 30 ingrediënten bevatten, doet Minéral 89 het er met 11, waarvan het grootste gedeelte ook nog eens 'water' is. Mineraliserend water om precies te zijn. (INCI-lijst Minéral 89 vind je onder aan het artikel).

Dat je niet zonder water kan is waarschijnlijk niks nieuws, maar ook mineraliserend water is bijna een eerste levensbehoefte. Het mineraliserend thermaal water van Vichy is niet voor niets sinds 1864 een ‘bron van algemeen belang’.


Een mooie huid = een gezonde huid

Minéral 89 (niet te verwarren met het Eau Thermale) is geen spray of serum, maar een gelbooster die je aanbrengt na het reinigen van je gezicht en voor het aanbrengen van je dag- of nachtcrème. Hij heeft voornamelijk als doel om je huid gezonder te maken. Aan de basis van een mooie huid staat namelijk een gezonde huid.

Voor Minéral 89 is de schone taak weggelegd om je huidbarrière in balans te brengen en je (maximaal) te beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Maar voor een gezonde huid is meer nodig. Terwijl Minéral 89 ervoor zorgt dat vrije radicalen geen schijn van kans maken, zul jij ondertussen nog wel gezond moeten eten, sporten, voldoende slapen en je beschermen tegen de zon.


Tot de dood ons scheidt

Het klinkt misschien ietwat gek 'tot de dood ons scheidt', maar dat is wel waar het op neerkomt. Vichy is namelijk geschikt van jong tot oud.

Aangezien deze booster de werking van de rest van je huidverzorgingsproducten ondersteunt, kun je hem perfect gebruiken in combinatie met de andere producten uit het assortiment. Ben je tussen de 25 en 35 jaar, gebruik deze booster dan in combinatie met Vichy Slow Age. Als 35-plusser gebruik je hem samen met Vichy Idéalia en vanaf 40 jaar is hij perfect als je hem voor de Lift-Activ gebruikt.


Gevoelige huid

En moet het überhaupt nog vermeld worden bij een Vichy-product: deze booster kan je zonder problemen gebruiken als je last hebt van een gevoelige huid.

WINACTIE Vichy Minéral 89

Vichy Minéral 89 (50ml) is voor € 22,95 verkrijgbaar via de webshop of bij de apotheek, maar je kunt hem ook winnen. Op Instagram mag ik namens Vichy 5 exemplaren weggeven. Check Furrownl om precies te zien hoe je mee kan doen.

Ingrediënten Vichy Minéral

Aqua/ water/ Eau • Peg/PPG/Polybutylene Glycol-8/5/3 Glycerin • Glycerin • Butylene Glycol • Methyl Gluceth-20 • Carbomer • Sodium Hyaluronate • Phenoxyethanol • Caprylyl Glycol • Citric Acid • Biosaccharide Gum-1.

Furrow op Instagram