arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
tommy-hilfiger-sieraden-1

Tommy Hilfiger sieraden

Tommy Hilfiger is natuurlijk onlosmakelijk verbonden met denim, blouses en truien, al dan niet voorzien van het bekende rood-wit-blauwe logo. Maar wist je eigenlijk al dat het Amerikaanse merk naast kleding, ook sieraden in het assortiment heeft? En jij kunt een pendant ketting ter waarde van 79 euro winnen! 

In de sieradencollectie van Tommy Hilfiger vind je oorbellen, kettingen, ringen, armbanden en natuurlijk ook horloges. Zilveren schakelarmbanden, rosé gouden kettingen met diamanten, pareloorbellen en grove ringen: je weet in ieder geval zeker dat jouw favoriete sierraad ertussen zit.

Vooral bij de oversized mode van deze winter (lees: niet of nauwelijks getailleerd), kunnen sieraden voor de gewenste vrouwelijke touch zorgen. Door bijvoorbeeld bij je bikerboots en grofgebreide vest de Tommy Hilfiger Pave armband te dragen, breng je meteen je look weer in balans. Maar andersom is het natuurlijk ook het geval: zo kan de Rope & Stone-ring bij een midirok in combinatie met een klassieke blouse juist weer het nodige stoere effect geven.

tommy-sieraden-5

Tommy Hilfiger sieraden

Alle sieraden van Tommy Hilfiger hebben één ding gemeen: overal zie je het iconische logo terug. Ook op de manchetknopen van de mannen vind je, al dan niet subtiel, de naam ‘Hilfiger’ of het bekende symbool terug.

tommy-hilfiger-sieraden-9

Tijdloos, veelzijdig en vooral voor elk wat wils. Met deze uitgebreide collectie schudt Tommy Hilfiger definitief het kakkineuze imago van zich af en geeft het merk juist een upgrade aan de zogenoemde preppy look.

Winactie Tommy Hilfiger sieraden

Zie je jezelf al helemaal lopen met de coinketting met bijpassende armband? Of ga je liever voor een stijlvol horloge? Op de website van Tommy Hilfiger vind je een overzicht van de sieradencollectie, maar jij kunt ook deze pendant ketting ter waarde van 79 euro winnen!

Geef in de comments aan, welke look jouw stijl het best omschrijft. Is dit sportief, klassiek of juist stoer. Onder de reacties worden twee goudkleurige pendant kettingen verloot.

Furrow op Instagram