arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
sans-soucis kissed-by-a-rose

Sans Soucis Kissed by a Rose

Stamcellen zijn hot and happening en het is bijna onmogelijk om je rimpels niet in te smeren met een stamcel. Sans Soucis Anti Age Repair Kissed by a Rose zit ook bomvol stamcellen, dit keer met die van de Zwitserse alpenroos.

Mocht het op een dag gebeuren dat de zon toch gaat schijnen in ons koude kikkerlandje, dan zorgt Sans Soucis ervoor dat je ‘zonder zorgen‘ van de zon kan genieten. De stamcellen van deze alpenroos versterken namelijk de weerstand van je huid waardoor je beter beschermd bent tegen uva (lees: minder rimpels).

sans-soucis kissed-by-a-rose-2

Sans Soucis Kissed by a Rose

Sans Soucis bestaat al sinds 1939, dus het is niet zo gek dat het een ietwat oubollig imago heeft. Op 73-jarige leeftijd ben je niet sexy meer tenzij je Joan Collins heet. Maar door met nieuwe verpakkingen te werken, oogt het merk wel meer trendy, frisser en staat het tegelijkertijd nog steeds voor de hoogwaardige kwaliteit.

De basis van alle huidverzorgingsproducten van Sans Soucis is trouwens het thermale water uit Baden Baden. Deze bron van eeuwige jeugd bevindt zich 2000 meter onder het aardoppervlak. Het water heeft een temperatuur van ongeveer 68 graden Celsius en is één van de heetste thermale baden in Europa. Het water bevat verschillende mineralen die de huid op een natuurlijke wijze hydrateren en de celvernieuwing activeren.

sans-soucis kissed-by-a-rose-3

Sans Soucis Kissed by a Rose

En de producten van Sans Soucis zijn parabenen-vrij, bevatten geen minerale oliën en bestaan voor het overgrote deel uit puur natuurlijke ingrediënten.

Een grote bos bloemen fleurt elke kamer op, maar ook de alpenrozen van Sans Soucis Kissed by a Rose doen het goed in elke badkamer. Ik mag 3 extra antirimpelpakketten van Sans Soucis weggeven ter waarde van 110 euro. Dit pakket bestaat uit een serum, oogcrème en een nachtcrème.

Wil jij jouw rimpels ook wel eens zonder zorgen insmeren? Geef hieronder dan in de comments aan waarom jij deze alpenrozen wilt winnen.

Deze winactie is ondertussen afgelopen, de winaressen hebben een bericht ontvangen.

Furrow op Instagram