arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
winactie- oolaboo-skin superb- balm

Winactie: Oolaboo skin superb balm

Sinds de BB cream in 2011 de Europese markt veroverd heeft, is er bijna geen huidverzorgingsmerk meer te vinden dat geen ‘blemish balm’ in zijn assortiment heeft. Ook het Nederlandse huidverzorgingsmerk Oolaboo heeft sinds kort zijn skincarelijn uitgebreid met deze skin superb balm easy matching blemish balm.

winactie- oolaboo-skin superb- -9

Oolaboo nutraceuticals

De producten van Oolaboo zijn zogenoemde nutricosmedicals waarbij het allemaal draait om een combinatie van nutrition (voeding) en cosmeuticals. Dat betekent trouwens niet dat je ineens je getinte dagcrème hoeft op te eten.

Volgens Oolaboo kun je huidveroudering van de buitenkant bestrijden door dagelijks een antirimpelcrème te gebruiken, maar hiermee bereik je maar een klein gedeelte, ongeveer 30%.

Het grootste gedeelte van de conditie van je huid wordt namelijk van binnenuit bepaald. Je kunt nog zoveel peelings doen of de allerbeste producten gebruiken, als je daarnaast niet gezond leeft hebben deze weinig effect. Daarom gelooft het merk dat je alleen het beste resultaat kunt behalen als je goede huidverzorging combineert met de juiste supplementen.

winactie- oolaboo-skin superb-8

Oolaboo skin superb balm

Ondanks dat het een getinte dagcrème is en je daarnaast in principe niets meer nodig zou moeten hebben geeft Oolaboo toch het advies om bij een droge huid ook nog een gewone dagcrème te gebruiken.

Vooral in de herfst en winter kan het voorkomen dat je op bepaalde plaatsen in je gezicht meer verzorging nodig hebt en dan is het niet zo fijn om dikke lagen getinte dagcrème op je gezicht te smeren.

winactie- oolaboo-skin superb- 2

In de herfst is het net zo belangrijk om je tegen de zon te beschermen. Dit speelt dan ook een grote rol in deze skin superb balm. Zo bevat het product pongamia-extract wat gezien kan worden als een natuurlijke uv-beschermer en je vindt in deze getinte dagcrème ook kleurloos tomatenextract dat je collageen beschermt tegen de gevreesde uva- en uvb-stralen.

Ondanks al deze toevoegingen biedt hij een lichte bescherming (lees: factor 10) en zou ik in de strijd tegen de rimpels altijd nog een aparte zonnefactor gebruiken.

Winactie:

Op dit moment is dit product (helaas) nog maar in één kleur te verkrijgen en ondanks dat het ‘matcht’ met iedere huid is deze skin superb balm voor mij iets te donker.

Zodra je niet de juiste kleur gebruikt, is de kans groot dat je de crème op de huid ziet liggen. Daarom verloot ik deze skin superb balm ter waarde van 37,50 euro onder de comments. Wil jij kans maken op deze blemisch balm geef dan aan waarom jij graag dit product zou willen toevoegen aan jouw herfstassortiment.

Andere leuke artikelen

Furrow op Instagram