arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Olaz Eyes

WINACTIE: Olaz Eyes Ultimate oogcrème + verstevigend oogserum

Donkere kringen, wallen, vocht- en vetophopingen, fijne lijntjes, kraaienpootjes en hangende oogleden: er zijn maar weinig gebieden te vinden met zo veel problemen per m2. Daarom komt Olaz Eyes ook zo als geroepen.

Olaz Eyes

In plaats van het probleem te verdoezelen (een ode aan de concealer) wil Olaz het probleem liever oplossen. Daar moet wel bij gezegd worden dat donkere kringen een totaal andere aanpak vereisen dan bijvoorbeeld vochtophopingen en daarom bestaat de Olaz Eyes-verzorgingslijn ook uit meerdere producten.


Olaz Eyes verstevigend oogserum

Heb je meer last van opgezwollen ogen, al dan niet in combinatie met fijne lijntjes dan kun je terecht bij het Olaz oogserum. Hierbij ligt de focus namelijk op het hydrateren van je huid en versneld afvoeren van vocht en afvalstoffen.

Met behulp van niaciamide wordt er gewerkt aan het verstevigen van je huid, maar stimuleert het serum ook processen zoals celvernieuwing en draagt het aan het herstellen van je huidbarrière. En een verstoord vochtniveau wordt ondertussen ook verbeterd met behulp van cafeïne en huidverzorgende peptides.


Olaz eyes Ultimate oogcrème

Zijn donkere kringen je een doorn in het oog, dan ligt de Olaz eyes Ultimate oogcrème weer meer voor de hand. Waarbij gezegd moet worden dat dit product met name geschikt is als de problemen nog niet heel drastisch zijn en je bijvoorbeeld voornamelijk (beginnende) fijne lijntjes en rimpels wilt verminderen.

Niaciamide, glycerine en verschillende peptapeptides vervagen donkere kringen, verminderen de eerste fijne lijntjes en voorzien de gevoelige huid rondom je ogen van de nodige hydratatie.

Enigszins gewaagd is ook de kleurcorrigende en camouflerende formule van deze oogcrème. In principe hoef je je geen zorgen te maken of de kleur daadwerkelijk bij de teint van jouw huid past, want hij past zich namelijk automatisch aan, maar dan moet je wel de stap durven zetten. Ervaring leert dat in de praktijk het mengen van een oogcrème met concealer al een hele uitdaging is, laat staan een gekleurde oogcrème gebruiken. Maar wie niet waagt, die niet wint, toch?


Winactie

Nu alleen nog de schone taak om te bepalen welk product het beste bij jou past, maar het staat je natuurlijk ook geheel vrij om beide producten te gebruiken (tip!). Of te proberen, want jij kunt namelijk één van de 10 exemplaren Olaz Eyes winnen.

Laat hieronder in een reactie achter welk product jouw voorkeur heeft. Onder de comments wordt 5 x de Olaz Eyes oogcrème verloot en 5 x het oogserum. O ja, delen op Facebook/Instagram/Snapchat of Pinterest levert pluspunten op.

Olaz Eyes kopen

De nieuwe Olaz Eyes-producten zijn verkrijgbaar voor 24,99 euro (verkoopadviesprijs). Voor meer informatie kun je natuurlijk ook terecht op de website van Olaz.Furrow op Instagram