arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
no-7-protect-perfect-3

No7 Protect & Perfect ADVANCED

“Insanity: doing the same thing over and over again and expecting different results.” Misschien een tikkeltje overdreven om dit ook op je gezichtscrème te betrekken, maar toch daagt No7 je op dit gebied uit. Durf jij de uitdaging aan?

Boots heeft namelijk vanaf deze week de #powerofchange challenge in het leven heeft geroepen. Bij deze challenge draait het er allemaal om dat je het durft om uit je vertrouwde comfortzone te stappen. En No7 geeft alvast het goede voorbeeld door de formule van hun Protect & Perfect serums te vernieuwen.

Het nieuwe No7 Protect & Perfect ADVANCED Serum

Het is nogal gewaagd om iets aan het serum der serums te veranderen, aangezien het No7 Protect & Perfect zeven jaar geleden nog een rage veroorzaakte in Engeland en dit product tot op de dag van vandaag een bestseller is.

Om ervoor te zorgen dat dit ook de komende jaren zo blijft, heeft No7 het serum herontwikkeld én verbeterd met de wetenschap van nu. Vandaar ook de toevoeging van ADVANCED in de naam.

no-7-protect-perfect-2

Protect & Perfect ADVANCED Serum

Ook bij deze vernieuwde versie houdt No7 vast aan wetenschappelijk bewezen ingrediënten. Zo vind je in het nieuwe serum de peptide Matrixyl die de aanmaak van collageen stimuleert, maar waarvan ook echt is aangetoond dat het werkt.

Op zich is het niet zo heel erg verwonderlijk dat het serum ook daadwerkelijk iets doet voor je huid. Behalve matrixyl vind je in dit serum namelijk ook salicylzuur, hyaluronzuur en zit het ook nog eens bomvol antioxidanten.

no-7-protect-perfect-4

No7 Protect & Perfect ADVANCED Serum

Het nieuwe serum is er in twee verschillende varianten: Het No7 Protect & Perfect ADVANCED Serum en het Intense ADVANCED Serum. Het grote verschil is dat het Intense ADVANCED serum meer bedoeld is voor de 35-plussers met net iets diepere lijntjes en rimpels (lees: ik dus).

no-7-protect-perfect-1

#powerchange

Durf jij het aan om uit jouw comfortzone te stappen? No7 daagt vijf personen uit om mee te doen aan deze #powerofchange challenge.

Tijdens deze challenge, die 4 weken duurt, krijg je natuurlijk het No7 Protect & Perfect ADVANCED (Intense) Serum thuis gestuurd, maar je moet daarnaast ook de uitdaging met jezelf aangaan en echt iets willen veranderen. Dus: dit keer echt beginnen met hardlopen, of de komende maand wel op tijd naar bed. Laat in een comment weten wat jouw uitdaging zou zijn en onder de reacties worden vijf exemplaren verloot.

Voor meer informatie kun je terecht op: www.nl.boots.com/powerofchange.

Furrow op Instagram