arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
nieuwe-olaz-regenerist-4

Nieuwe Olaz Regenerist

Nieuwe Olaz Regenerist

Gegarandeerd (!) 10 jaar jonger in 4 weken? Olaz Regenerist durft het hardop te roepen met de nieuwe Olaz Regenerist-lijn door de bewezen Skin Energising Technology. Op zich nogal een bewering…

Frauke Neuser, wetenschapper Olaz: “De bewering 10 jaar jonger in 4 weken is wetenschappelijk ondersteund. We hebben voor de Olaz Regenerist-lijn klinische studies uitgevoerd en gekeken naar de conditie en de structuur van de huid voor en na gebruik van de crème. De huid was na deze periode 10 jaar jonger. Dat betekent trouwens niet meteen dat je er ineens 10 jaar jonger uitziet.”

nieuwe-olaz-regenerist-6

Nieuwe Olaz Regenerist

Bij de nieuwe Olaz Regenerist draait het allemaal om Skin Energising Technology, oftewel de cellen voorzien van nieuwe energie. “Je vindt in een gezichtscrème allerlei ingrediënten die bijvoorbeeld de aanmaak van collageen stimuleren en het DNA van de cel herstellen, maar als je niet de energie hebt om dit te doen, gebeurt er ook niks.”

Vitamine B3, oftewel niacimide is dan ook key-ingrediënt in deze nieuwe Olaz Regenerist-lijn. Frauke: “Van deze vitamine is bekend dat hij van invloed is op de energie van de cel. Het is een verbluffend ingrediënt en doet nog veel meer: het verstevigt de barrière van de huid en ondersteunt de processen zoals hydratatie, celvernieuwing en verkleint ook nog eens de poriën. Het is een onmisbaar ingrediënt en kan wat mij betreft dan ook niet ontbreken.”

Maar behalve dat de crème een energy boost geeft, vind je in deze Olaz Regenerist twee nieuwe ingrediënten: Olive M en Lys’Lastine V®. Olive M richt zich met name op de aanmaak van antioxidanten die je huid weer beschermen tegen de vrije radicalen en de  Lys’Lastine V® is van invloed op de vorming van hoogwaardige elastine.

nieuwe-olaz-regenerist-1

Het klinkt bijna allemaal te mooi om waar te zijn… “Het is gewoon een hele fijne crème.” Toch kun je hem niet zomaar dé perfecte crème noemen, want iedereen is anders en we hebben allemaal een eigen voorkeur. “Je zult dus je eigen perfecte crème moeten vinden. En sta open voor verandering: de wetenschap staat nooit stil en we ontdekken steeds meer nieuwe dingen.”

nieuwe-olaz-regenerist-2

Volgens Frauke bestaat haar perfecte gezichtscrème sowieso uit peptides, antioxidanten en natuurlijk vitamine B3. “Peptides krijgen steeds meer aandacht. Er is veel research naar gedaan en het is aangetoond dat ze werken en dat ze ook daadwerkelijk in de huid kunnen dringen. Ook antioxidanten zijn onmisbaar. In de bescherming tegen vrije radicalen kunnen ze dan ook niet ontbreken. De ene werkt natuurlijk beter dan de ander, maar ze zorgen voor een onmisbare bescherming van de huid. En last but not least, ook vitamine B3.”

Benieuwd of dit ook dé perfecte crème voor jou is? De nieuwe Olaz Regenerist is vanaf het najaar 2014 verkrijgbaar, maar jij kunt er ook eentje winnen. Laat in een comment achter wat jouw favoriete ingrediënt is in je gezichtscrème en maak kans op één van de vijf exemplaren.

Furrow op Instagram