arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
md_tag1_rgb_2c

miraDry

Heb je nog voordat je überhaupt op kantoor bent aangekomen al last van zweetoksels en zou je het liefst tijdens de lunch naar huis gaan om je te verkleden? Dan zou de miraDry wel eens de oplossing voor jou kunnen zijn.

De miraDry is al 2 jaar hot and happening in Amerika en belooft ook in Nederland een grote hit te worden, aangezien je met dit apparaat je zweetoksels voorgoed vaarwel kunt zeggen. Dermatoloog Menno Gaastra: “Met deze behandeling kun je plaatselijk zweetklieren verwarmen waardoor ze niet meer functioneren. Met de miraDry worden de zweetklieren met behulp van elektromagnetische energie permanent kapotgemaakt.” 

miradry-excessive-underarm-perspiration

De miraDry voegt de warmte zodanig toe dat die alleen op de zweetklieren werkt en geen invloed op de buitenkant van je huid heeft. Menno: “Door de huid vacuüm te zuigen en deze met een electromagnetische energie te verwarmen kun je heel doelgericht alleen de klieren behandelen die verantwoordelijk zijn voor het zweet en de geur ervan. En met behulp van een hydrokeramisch koelsysteem wordt de huid tijdens de hele behandeling beschermd.”

Bijkomend voordeel is trouwens dat de miraDry enigszins invloed heeft op de haargroei en het dus zo maar kan zijn dat je na een behandeling niet alleen van je zweet verlost bent, maar dat er in de strijd ook een aantal haren sneuvelen.

works2

Permanent

Permanent betekent in het geval van de miraDry ook echt permanent. In tegenstelling tot permanente ontharing waarbij je minimaal eens per jaar terug moet voor een behandeling, ben je met de miraDry echt voor altijd van je zweetklieren verlost. Menno: “Je maakt gedurende je leven maar één keer zweetklieren aan. Met deze behandeling maak je deze heel doelgericht kapot en hoef je je dus geen zorgen te maken dat je na verloop van tijd weer nieuwe klieren aanmaakt, waardoor je op die plek weer last krijgt van zweet.”

In principe heb je aan één behandeling genoeg. “De dikte van je huid en het aantal zweetklieren is bepalend voor de hoeveelheid behandelingen die je uiteindelijk nodig hebt. 60-70% van de mensen heeft aan één behandeling genoeg.”

En je hoeft je ook geen zorgen te maken dat het zweet tijdens het hardlopen ineens uit je bovenarmen komt zetten na een behandeling met de miraDry: “Zweten is een natuurlijk verschijnsel van het lichaam om de temperatuur te reguleren. Ondanks dat natte plekken onder je armen misschien iets anders doen vermoeden, zijn de oksels maar voor ongeveer 2-3% verantwoordelijk in dit proces. De meeste warmte raak je namelijk kwijt via je schouders, rug, armen en benen.”

miraDry Nederland

De adviesprijs voor deze behandeling is 1500 euro en mocht je aan één behandeling niet genoeg hebben dan kost een vervolgbehandeling 1000 euro. Op dit moment is de miraDry nog maar op een beperkt aantal locaties in Nederland te vinden:

Winactie:

Zie jij jezelf al helemaal zweetloos de zomer tegemoet gaan? In samenwerking met dermatoloog Menno Gaastra mag ik een gratis behandeling weggeven. Jij kunt bij Centrum Oosterwal een behandeling ter waarde van 1500 euro winnen.

Wat moet je hiervoor doen? Geef in de comments aan waarom jij zou moeten winnen. Een persoon krijgt deze behandeling gratis aangeboden. Let op: de winactie duurt tot 27 april 2014.

 

Furrow op Instagram