arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
manicure-amsterdam-1

Manicure Amsterdam @Soap Treatment Store

Winactie

Zo mooi krijg ik het zelf niet’, is één van de meest gemaakte opmerkingen tijdens een manicure bij de Soap Treatment Store. Het is überhaupt al een wonder als je thuis tijd hebt voor meer dan één laag nagellak, bij deze Spoiled manicure horen maar liefst vier lagen nagellak. Een basecoat, twee keer een kleurlaag en als finishing touch nog een topcoat, zorgen ervoor dat je na 60 minuten met prachtig gelakte nagels het pand weer verlaat.

Met een overvolle agenda schiet een manicure er vaak bij in, maar dat terwijl het juist zo goed voor je is. Hoe vaak komt het voor dat je thuis de tijd neemt om je nagels te vijlen, het verzorgen van je nagelriemen en een uitgebreide handmassage (lees: nooit)?

Meestal realiseer je je dan ook tijdens de behandeling weer dat je gewoon vaker de tijd moet nemen voor een manicure. Denise Claus, Soap Treatment Store: “Het is echt iets anders dan thuis. Dan is het vaak een kwestie van even tussendoor snel je nagels lakken en weer door. Met als gevolg dat je nagellak al weer beschadigd is, nog voordat je daadwerkelijk helemaal klaar bent. Tijdens een manicure nemen we uitgebreid tijd voor het lakken. Je kunt het echt zien als een cadeautje. “

manicure-amsterdam-7

Manicure Amsterdam @Soap Treatment Store

En aangezien het ook voor een stukje ontspanning moet zorgen, is een uitgebreide handmassage ook onderdeel van de spoiled manicure. “Handen en voeten worden vaak vergeten als het gaat om ontspanning, terwijl ze toch heel belangrijk zijn. Behalve dat je handen en voeten gedurende de dag een hele hoop te verduren krijgen, zijn ze de uiteinden van je lichaam en hoopt eventuele spanning zich daar gemakkelijk op.”

Daarnaast kan het zijn dat je in de zomermaanden door de warmte last hebt van opgezette handen (en voeten). Tijdens een uitgebreide handmassage wordt de doorbloeding gestimuleerd, afvalstoffen losgemaakt en weer teruggevoerd naar je lichaam.

manicure-amsterdam-2

Winactie Manicure Amsterdam @Soap Treatment Store

Heb je wel behoefte aan mooie handen en wil je kans maken op een uitgebreide manicure bij Soap Treatment Store? Jij kunt deze behandeling ter waarde van 40 euro winnen. Laat dan een (leuke) comment achter waarin je aangeeft waarom jij juist deze behandeling moet winnen.

 

Furrow op Instagram