arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Seniority Radmilo Soda

Hoe kan het dat je niet afvalt als je ouder wordt? (+winactie!)

Sport je 3 keer per week, eet je (meestal) gezond, maar val je geen gram af? Je bent niet de enige: hoe ouder je wordt, hoe moeilijker het is om af te vallen.

Het nieuwste boek Seniority van personal trainer Radmilo Soda is speciaal gericht op 50-plussers (als 40-plusser mag je het ook lezen hoor!) die gezond en fit oud willen worden. En op gewicht willen blijven.
Bekende artsen, wetenschappers, sporters en diëtisten vertellen je in dit boek precies wat er met je lichaam gebeurt als je ouder wordt en hoe je door kleine aanpassingen in je voeding, beweging en lifetsyle grootste veranderingen teweeg kan brengen.

Jij kan het nieuwste boek van Radmilo namelijk winnen en je maakt tegelijkertijd kans op een personal trainingssessie met Radmilo.

Ouder worden gaat vanzelf, maar hoe blijf je zo lang mogelijk fit? Wat is het geheim van gezond ouder worden en op gewicht blijven?


Winactie

Hoe kan het dat je niet afvalt als je ouder wordt? Op IGTV legt Radmilo Soda het je exact uit. En dan kan je gelijk meedoen met de winactie.
Jij kan het nieuwste boek van Radmilo namelijk winnen en je maakt tegelijkertijd kans op een personal trainingssessie met Radmilo.

Volg Furrow op Instagram en laat daar even weten dat je meedoet. Succes!

Andere leuke artikelen

Furrow op Instagram