arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
winactie-babor-paasei-2015-1

Babor Paasei 2015

Er op je paasbest uitzien, wordt je dit jaar wel heel makkelijk gemaakt met dit BABOR Paasei. En je kunt hem nog winnen ook! Met nog 45 dagen tot Pasen ben je ruimschoots op tijd om ervoor te zorgen dat jouw huid begin april helemaal ‘lenteklaar’ is.

Behalve je een perfecte start voor de lente te laten maken, wil BABOR je met dit paasei laten kennismaken met de wereld van ampullen.Omdat ze van glas gemaakt zijn, is niet iedereen altijd even fan van de zogenoemde fluids. Vooral de manier van openmaken (door middel van het breken van het glas) is even wennen. Glasscherven en rondvliegende werkstoffen door de badkamer zijn geen uitzondering, maar als je eenmaal weet hoe het werkt, is het echt een (paas)eitje. En het is juist de manier van verpakken die ervoor zorgt dat de ingrediënten nog beter tot hun recht komen.

winactie-babor-paasei-2015-3

BABOR

Het Duitse cosmeticabedrijf BABOR is al meer dan 50 jaar dé voorloper op het gebied van ampullentechnologie. Je kunt deze fluids zien als een kleine fabriek an sich, met elk zijn eigen specialiteit. Met een productie van meer dan 16 miljoen stuks per jaar mag het merk zich met recht wereldkampioen van de ampullen noemen.

winactie-babor-paasei-2015-4

BABOR Fluids

Het is trouwens niet de bedoeling dat je meteen lukraak deurtjes gaat openen, want over de volgorde is nagedacht. De combinatie van de ampullen zorgt ervoor dat je huid weer straalt en laat een eventueel aanwezige grauwe winterteint binnen een mum van tijd verdwijnen.

Zonder de verrassing gelijk te verpesten: het BABOR Paasei bevat 14 fluids die er samen voor zorgen dat jij met een stralende lentehuid aan het paasontbijt zult verschijnen.

  • 2 x Hydra Plus Active Fluid: Deze ampul zit bomvol hyaluronzuur, wat ervoor zorgt dat je huid optimaal gehydrateerd wordt.
  • 2 x Revitalizing Oxygen Fluid: Deze ampul is speciaal voor een droge en vermoeide huid en activeert de celstofwisseling. Daarnaast beschermt hij de huid tegen vrije radicalen.
  • 2 x Collagen Booster Fluid: stimuleert de aanmaak van collageen en reorganiseert de collageenvezels in een regelmatig, stevig netwerk voor een strakke huid.
  • 2 x Triple Booster Fluid: de personal trainer voor een nieuwe start van de huidfuncties brengt de huid drievoudig op gang. De barrièrefunctie van de huid wordt ‘gereset’, de huidvernieuwing wordt geactiveerd en een vochtdepot wordt voor ‘droge tijden’ aangelegd.
  • 3 x 3D Lifting Fluid: werkt drievoudig tegen de tekenen van de tijd: rimpeltjes worden verminderd, het weefsel wordt verstrakt en de contouren worden verstevigd. Organisch silicium verbetert de dwarsverweving en zodoende de structuur van het bindweefsel.
  • 2 x Lift Express Fluid: de lifting-ampul met onmiddellijk effect. Een waardevolle bio-polymeermatrix minimaliseert zichtbaar de rimpeldiepte en verbetert het microreliëf met direct effect.
  • 1 x SeaCreation The Serum: De werkstofcombinatie van het Glycocéane GP3 en BABOR thermophilus uit de diepzeeën  bieden samen een uitgebreide anti-aging werking, optimaliseren de huidfuncties en beschermen op effectieve wijze tegen huidveroudering en reduceren blijvend aanwezige ouderdomsverschijnselen.

Winactie BABOR Paasei 2015:

Jij kunt dit BABOR Paasei ter waarde van 43,50 euro winnen. Wat moet je hiervoor doen? Laat in een comment weten waar jouw favoriete paaseitje is (puur, melk of toch de witte variant) en like deze winactie op de Facebookpagina van Furrow. Onder comments wordt één exemplaar verloot.

Het BABOR Paasei is een limited edition en in beperkte oplage verkrijgbaar voor 43,50 euro. Voor meer informatie en voor de verschillende verkooppunten kun je terecht op de website.

 

Furrow op Instagram