arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Furrow.nl

BABOR fluids: paasei 2014

Om er tijdens deze Pasen letterlijk op je paasbest uit te zien kan je natuurlijk niet met een gezicht vol rimpels aankomen. Gelukkig biedt het limited edition-paasei van BABOR fluids in een speciale gouden verpakking, uitkomst.

Het Duitse cosmeticabedrijf BABOR is al meer dan 50 jaar dé voorloper op het gebied van ampullentechnologie. Met een productie van meer dan 15 miljoen stuks per jaar mag het merk zich met recht wereldkampioen van de ampullen noemen.

Het BABOR paasei is er in een beperkte oplage en bevat in totaal 14 glazen fluids van elk 2 milliliter. Behalve een perfecte start voor de lente wil BABOR je op deze manier kennis laten maken met de wereld van ampullen.

babor-paasei-2014-7

BABOR fluids: paasei 2014

De combinatie van deze 14 fluids zorgt ervoor dat je huid binnen een mum van tijd (binnen twee weken) gaat stralen en rimpels naar de achtergrond verdwijnen. Trouwens, ze verminderen niet alleen je rimpels, er zijn ook ampullen met een liftend effect en er zijn er die ervoor zorgen dat de vochtbalans in je huid weer wordt aangevuld. Daarnaast wordt de aanmaak van collageen gestimuleerd, waardoor de huid ook steviger zal worden.

babor-paasei-2014-3

Het BABOR paasei bevat de volgende fluids:

  •  – 2 x Lift Express Fluid: deze ampul zorgt voor een onmiddellijk effect. Een bio-polymeermatrix verkleint de diepte van je rimpels.
  • – 2 x Hydra Plus Active Fluid: geeft een ‘boost’ aan de vochtbalans van je huid. Speciaal voor de huid die wat extra vocht nodig heeft. Met het bestanddeel hyaluronzuur wordt de huid op een intensieve manier gehydrateerd en wordt het vocht in je huid als ware vastgehouden.
  • – 2 x Algae Plus Active Fluid: de kracht van de natuurlijke plankton-algen-extracten die voor een langere tijd de huid van vocht voorzien.
  •  – 2x New Skin Fluid: in water oplosbare ceramiden uit zonnebloempitten, witte lupine en smalle wegbree creëren opnieuw de lipidenmatrix.
  •  – 2 x Collagen Booster Fluid: deze ampul stimuleert de aanmaak van collageen in de huid, daarbij worden de collageenvezels gereorganiseerd, dit zorgt voor een strakgetrokken huid.
  • – 3x 3D Lifting Fluid: heeft 3 werkingen voor de oudere huid: rimpels verminderen, het straktrekken van de huid en de contouren worden verstevigd.
  • – 1x SeaCreation The serum: werkstoffen uit de diepe zee, onder andere Glyocéane GP3 en BABOR thermophilus die een uitgebreide anti-agewerking hebben, optimaliseren de huidfuncties, beschermen op effectieve wijze tegen huidveroudering en verminderen blijvend ouderdomsverschijnselen (lees: rimpels, pigmentvlekken en huidverslapping).
babor-paasei-2014-2

Als je dacht dat een serum al veel werkstoffen bevat (een serum heeft vier keer meer werkstoffen dan bijvoorbeeld een dagcrème), in een ampul zitten zelfs acht keer meer werkstoffen. Voor het beste resultaat en een optimale ‘glow’ is het trouwens het beste om de ampul ‘s ochtends op een gereinigde huid aan te brengen.

Het is trouwens niet de bedoeling om voortaan alleen je heil te zoeken in ampullen en een crème helemaal achterwege te laten. Nadat de fluid helemaal is ingetrokken, zul je ook nog een dagcrème en zonbescherming moeten gebruiken. Het kost wat ’s ochtends dus extra tijd, maar uiteindelijk zal je er optimaal van genieten.

babor-paasei-2014

 BABOR fluids

Naarmate je de ampullen vaker hebt gebruikt, merk je dat het steeds langer duurt voordat je huid de fluid opneemt. De eerste ampullen zullen waarschijnlijk binnen 20 seconden intrekken, omdat je huid een soort van ‘dorst’ heeft. Uiteindelijk zal het langer duren voordat de fluid intrekt, dit is een goed teken.

babor-paasei-10

Het eerste vakje in het ei bevat de herkenbare ampullenopener. Alle ampullen zijn gemaakt van glas, wat ten goede komt aan de houdbaarheid en de hygiëne. Het is trouwens wel de bedoeling dat je je houdt aan de aangegeven volgorde op het ei. De eerste ampullen in het ei richten zich speciaal op het aanvullen van vocht in de huid, daarna volgen de specialistische ampullen die vooral zijn gericht op het anti-age-effect.

Winactie:

Tijdens de paasweek geeft ik het BABOR fluids paasei weg. Wil jij dit ei winnen? Maak een foto van jouw paasontbijt, lunch of diner en plaats hier de #furrownl bij. Dit kan op Facebook, Twitter of Instagram. De leukste foto wordt beloond met 14 fluids ter waarde van 42,50 euro.

 

 

Furrow op Instagram