arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
winactie-alcina-rich-anti-age-5

Winactie: Alcina Rich Anti-Age

Met deze koude temperaturen kom je er niet met alleen een luchtig serum en zijn er soms drastische maatregelen nodig om ervoor te zorgen dat niet je hele gezicht onder de fijne lijntjes en rimpels zit. Door je huid gewoon te voorzien van een vette crème verdwijnen fijne lijntjes vaak als sneeuw voor de zon en hierdoor zie je er vaak meteen jaren jonger uit. Nu zou je natuurlijk ook vaseline op je gezicht kunnen smeren, maar dat is ook weer het uiterste.

De Alcina Rich Anti-age is speciaal ontwikkeld voor een extreem droge huid. Hij is extra winterproof en erop gericht om je huid instant van vet en vocht te voorzien. Zo zit deze crème bomvol hyaluronzuur, zilverkaars en cupuaçu-boter.

winactie-alcina-rich-anti-age-2

Cupuaçu-boter

Vooral de cupuaçu-boter doet wonderen voor de verzorging van een winterhuid. Deze boter komt uit het Amazonegebied in het Braziliaanse regenwoud en versterkt de natuurlijke barrièrefunctie van de huid en gaat automatisch uitdroging tegen.

Zilverkaars

De zilverkaars richt zich op het herstel van de huidcellen. Door de afname van hormonen (lees: overgang) is de kans groot dat je te maken krijgt met een dunne huid. Extracten van deze zilverkaars ondersteunen je huid door de afname van het collageen tegen te gaan.

winactie-alcina-rich-anti-age

Hyaluronzuur

Mochten de cupuaçu-boter en de zilverkaars niet voldoende zijn, dan komt ook nog het hyaluronzuur in deze crème om de hoek kijken. Dit is namelijk in staat om het vocht in de huid vast te houden en gaat op die manier fijne lijntjes en rimpels tegen.

winactie-alcina-rich-anti-age-3

Alcina is een zogenoemd ‘no nonsensemerk‘ en probeert de kosten van zijn producten zo laag mogelijk te houden door zo min mogelijk poespas rondom het merk te creëren. Zo houden ze de verpakkingen relatief simpel en spenderen ze geen torenhoge bedragen aan reclamecampagnes. Dat is ook de reden dat de Alcina Rich Anti-Age voor ‘maar’ 47,95 euro verkrijgbaar is via de website van Dermacare.nl.

Winactie:

Heb jij last van een droge winterhuid en zou je weleens willen weten wat de cupuaçu-boter, zilverkaars en hyaluronzuur voor jouw huid zouden kunnen betekenen? Jij kunt deze Alcina Rich Anti-Age crème winnen. Geef in een comment aan waarom jij graag deze crème zou willen proberen en de leukste reactie krijgt deze crème ter waarde van 47,95 euro nog voor de kerst thuisgestuurd.

Andere leuke artikelen

Furrow op Instagram