arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
winactie-lubex-anti-age-4

10x Lubex Anti-age Day Rich

Een ‘rijpere huid’ vraagt nu eenmaal om een totaal andere aanpak dan een jonge huid. Zo kun je op je 20ste fijne lijntjes nog wel redelijk makkelijk wegsmeren, maar boven de 50 jaar, en vooral na de menopauze, kom je er niet met een klein beetje retinol en is er grof geschut nodig. Dat is ook de reden dat het Zwitserse merk Lubex zijn Anti-Age richlijn heeft voorzien van een driedubbele dosis retinol.

Het Zwitserse Lubex heeft 3 verschillende anti-agelijnen: de light, classic en rich. Heeft jouw huid alleen een beetje extra vocht nodig en wil je graag rimpels voorkomen, dan is de lightversie in principe voldoende. Voor 30+ met fijne lijntjes en beginnende huidveroudering is er de classic en val je in de categorie ‘oud’ dan is er de richlijn. Deze lijn bevat naast hogere concentraties retinol, ook hyaluronzuur en zit bomvol appelstamcellen.

lubex

Naarmate je ouder wordt, wordt je huid automatisch droger en verandert de behoefte, maar leeftijd zegt natuurlijk niet alles. Zo kan het zijn dat je pas 35 jaar bent, maar toch een rijkere gezichtscrème nodig hebt. Dat is ook de reden dat naast de verschillende leeftijdscategorieën, Lubex ook een onderscheid maakt in verschillende soorten huidtypen:

  • – normale tot licht vette huid of een gecombineerde huid
  • – normale tot licht droge huid
  • – droge tot zeer droge en/of rijpere huid
winactie-lubex-anti-age-3

An apple a day, keeps the botox away

Appelstamcellen van de Zwitserse appelsoort Uttwiler Spätlauber zijn volgens het merk het geheim in de strijd tegen huidveroudering. Deze appel staat bekend om haar algemene houdbaarheid en helend vermogen.

winactie-lubex-anti-age-5

Lubex Anti-age Day Rich en Night Rich

Lubex richt zich met de richlijn toch enigszins op een oudere doelgroep (lees: 50 jaar of in de menopauze). De producten bevatten namelijk zeer veel hydraterende bestanddelen en een hoge dosis lipiden. En de appelstamcellen, die in zowel de dag- als nachtcrème zijn verwerkt, zorgen niet alleen voor dat de appel jong en gezond blijft, maar hebben ditzelfde effect op je huid.

En daarnaast vind je in de richlijn 0,15% retinol. Even ter vergelijking, de lightversie bevat maar 0,05% retinol. Mits je minimaal 3x per week retinol gebruikt, bestaat de kans dat je rimpels verminderen en daarnaast zorgt het ingrediënt ook voor huidversteviging, waardoor het zomaar kan zijn dat je de fillers nog even kunt uitstellen. De nachtcrème lijkt iets voller dan de dagcrème, beide smeren goed uit en de geur is lekker (ondanks dat parfum niet hoog in de ingrediëntenlijst staat). En ook niet geheel onbelangrijk: Anti-age Day Rich biedt je bescherming tegen uva en uvb en heeft een SPF 15.

winactie-lubex-anti-age

Pompsysteem

Aangezien retinol gevoelig is voor licht en zuurstof, heeft Lubex ervoor gekozen om de Anti-Age richlijn te voorzien van een pompsysteem. Dit zorgt voor een langere houdbaarheid, meer hygiëne, maar is ook meteen zuinig in gebruik.

Medische achtergrond

Lubex heeft een medische achtergrond en werkt voor de ontwikkeling van zijn huidverzorgingsproducten samen met verschillende dermatologen. Daarnaast zijn alle producten zijn dermatologisch getest en vrij van allergene parfumstoffen, kleurstoffen en conserveermiddelen. Hierdoor zijn de producten ook geschikt voor de gevoelige huid.

Winactie

Lubex verloot 10 x een Anti-age Day Rich ter waarde van 55,95 euro. Wil jij kans maken op dit product laat dan een comment achter waaraan jij merkt dat je ouder wordt (en wat je ertegen kan doen!).

Andere leuke artikelen

Furrow op Instagram