arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Te gast bij Koffietijd

VLOG #36: Te gast in Koffietijd

Met nog 4 maanden tot de zomer, wordt het langzaamaan tijd om je voor te bereiden op het bikiniseizoen (als dat überhaupt nodig is, natuurlijk...).
De opbouw van nieuw collageen laat gemiddeld 6 weken op zich wachten en zo makkelijk als de kilo's er in de winter aankomen, zo moeilijk krijg je ze er in de lente weer af. En wil je net iets stevigere borsten dan zul je ook minimaal 9 weken BreastGro moeten slikken.


Volgens mij wordt het nooit helemaal perfect, maar in het RTL4-programma Koffietijd geef ik 3 tips om je net iets minder onzeker te voelen in bikini. In deze VLOG neem ik je mee voor een rondleiding achter de schermen.
O ja, en presentatrice Quinty Trustfull vertelt ook wat ze allemaal doet om summerproof te worden.

TIP: BreastGro heeft op hun website een leuke test ontwikkeld, om te zien of het product überhaupt effect op jouw borsten heeft!

Furrow op Instagram