arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
VLOG #14: Doldwaze zaterdag

Maandag = VLOGGEN

VLOG·GEN (video-weblog): een dagboek op internet, waarbij het grootste deel van het dagboek bestaat uit videobeelden. De onderwerpen van een vlog zijn doorgaans gericht op humor, mode, koken of alledaagse onderwerpen.


Maandag = VLOGGEN

Het woord 'vloggen' is nog niet opgenomen in de van Dale, maar tegenwoordig hoor je er bijna niet meer bij als je je leven niet op video vastlegt. Klein punt van zorg: de meeste vloggers zijn jongeren tussen 11 en 27 jaar.

Ondanks dat ik bijna 40 jaar ben, moeder van 3 kinderen en redelijk burgerlijk ben, waag ik het erop. Vanaf nu elke maandag een nieuwe VLOG. Kijk je mee met VLOG #14: Doldwaze zaterdag?

TIP: Wil je op de hoogte blijven van mijn vlog's? Abonneer je dan op het YouTube-kanaal van Furrow. Geen zorgen: het is gratis: http://www.furrow.nl/videos/het-youtube-channel-furrow-nl/

Furrow op Instagram