arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Furrow.nl

DIY zomers aardbeienmasker tegen rimpels

In de zoektocht naar de eeuwige jeugd kun je vanaf nu ook het DIY zomers aardbeienmasker tegen rimpels in de strijd gooien. Aardbeien hebben namelijk een verstrakkend effect en beschermen de huid tegen uv-stralen. Tja, en als iets je huid lift en nieuwe rimpels helpt voorkomen, is dat de moeite waard om op je gezicht te smeren.

De pigmenten die de aardbeien een rode kleur geven zorgen er juist voor dat je minder snel verbrandt. En aardbeien zitten bomvol vitamine C die de aanmaak van collageen stimuleert. 100 gram aardbeien bevatten 60 mg vitamine C, dus daar kan geen rimpel tegenop. Daarnaast zit een aardbei ook nog eens vol met anti-oxidanten die de huid beschermen tegen vrije radicalen.

zomers-aardbeienmakser-tegen-rimpels

Wat heb je nodig voor een DIY zomers aardbeienmasker tegen rimpels?

Een DIY-masker met aardbeien is echt heel makkelijk te maken en bestaat maar uit 3 ingrediënten:

  • – aardbeien
  • – yoghurt
  • – honing
  • – extra nodig: vork, kwastje, wattenschijfjes om je gezicht schoon te maken

Dit masker klinkt zo lekker, dat ik er ter plekke honger van krijg en ik vind het bijna zonde om het om mijn gezicht te smeren. Toch is het niet de bedoeling dat je het masker opeet.

In deze video leg ik je precies uit hoe je het DIY-masker moet maken en welk effect het op je rimpels heeft. Nog wel een extra toevoeging: ook al smeer je dozen vol met aardbeien op je gezicht, heb je altijd nog een zonnebrandcrème nodig als je de zon in gaat.

Furrow op Instagram