arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Zomeraanbieding

ZOMERAANBIEDING: 50% korting op een fillerbehandeling

Wie mooi wil zijn moet geld hebben... Gemiddeld betaal je namelijk 500 euro voor 1 ml filler. Deze prijs bestaat uit de filler, het salaris van de cosmetisch arts, het personeel, de overheadkosten en natuurlijk is er ook een gedeelte weggelegd voor de winst.

ZOMERAANBIEDING: 50% korting

En van dat stukje winst doet Rogier Meulenaar (tijdelijk) afstand. Tot eind juni kun je gebruikmaken van zijn ZOMERAANBIEDING en krijg je minimaal 50% korting op een fillerbehandeling.
Dat betekent dat je in deze periode 250 euro betaalt voor 1 ml en bij afname van 2 ml is de korting nog hoger, want dan bedraagt de fillerbehandeling 350 euro.

Check de video voor meer informatie en vanzelfsprekend kun je contact opnemen met de Praktijk voor Injectables voor het plannen van een afspraak.Furrow op Instagram