arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Furrow.nl

ZO Skin Health

In de strijd tegen rimpels ben je er eigenlijk niet met alleen een antirimpelcrème. Meestal komt er ook nog een speciale reiniger, serum en last but not least een zonnebescherming bij. Als het daar nu bij blijft, dan is het allemaal nog wel te overzien. Maar er zijn enorm veel verschillende producten op het gebied van anti-aging en de meest ingewikkelde termen vliegen je om je oren: groeifactoren, stamcellen, matrixyl en ultrasonen.

zo-skin-health

ZO Skin Health

Vroeger stond je verdwaasd te kijken naar een schap vol antirimpelcrèmes en kwam er een te vriendelijke winkeldame die je geduldig bij elk potje een uitleg gaf over het hoe en waarom. Nu is het überhaupt de vraag of we nog vragend kunnen kijken (lees: botox) en met de komst van het internet bestellen we enorm veel online. En als je dan ’s avonds achter je computer zit, is het best fijn als je enigszins weet wat waar al die producten voor dienen.

In deze video maakt esthetisch arts Stephan Marks je wegwijs in de producten van ZO Skin Health. Maar ook als je geen Obagi gebruikt, heb je misschien iets aan zijn uitleg:

Furrow op Instagram