arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Zijden kussensloop

Zijden kussensloop

Sowieso is het altijd maar weer de vraag met hoeveel nieuwe rimpels je ’s ochtends wakker wordt, maar gelukkig kun je vaak de ergste schade weer herstellen door onder de douche te stappen en je gezicht letterlijk uit de kreukels te halen.

Door alleen al op je rug te slapen en je katoenen kussensloop te vervangen voor een zijden kussensloop kun je heel wat slaaprimpels (lees: stress) in de ochtend voorkomen.


Zijden kussensloop

Slapen op een normaal kussensloop is namelijk iets minder onschuldig dan het lijkt. Zo staat slapen op een katoenen kussensloop in de top 5 als het gaat om veroorzaken van nieuwe rimpels. Het kan namelijk zomaar gebeuren dat je op een ochtend de slaaprimpels er niet meer uit krijgt. Met een zijden kussensloop voorkom je deze slaaprimpels en daarnaast is de zijde ook nog hydraterend voor je huid en haar.

In deze video zie je welk effect het slapen op een zijden kussensloop op mijn slaaprimpels heeft.

Zijden kussensloop kopen

Wil je na het zien ervan ook een zijden kussensloop en ’s ochtends zonder (slaap)rimpels wakker worden? De Silk Avenue 19momme versie is verkrijgbaar vanaf 27,95 euro en het Silk Avenue Deluxe zijden kussensloop is voor 39,95 euro verkrijgbaar. Beide kussenslopen zijn te koop op de website Silk Heaven.

Furrow op Instagram