arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Furrow.nl

Workshop Restylane Fresh Look in Zürich

Rimpels bestrijden beperkt zich niet tot Nederland, maar ook in de rest van de wereld vindt er een zoektocht plaats naar de eeuwige jeugd. Zo reist de Zwitserse Dr. Colette Carmen Camenisch naast haar dagelijkse werkzaamheden bij de privékliniek ‘Centerplast‘ dan ook regelmatig de wereld rond om lezingen te geven voor Restylane over de zogenoemde ‘Fresh Look‘.

restylane-fresh-look-3

Deze keer ging het er even anders aan toe en vloog er een Noorse delegatie van 15 cosmetisch artsen en verpleegkundigen naar Zwitserland om een lezing van deze beroemde plastisch chirurg bij te wonen. En het leuke was: ik was erbij.

Ik verstond er alleen weinig van aangezien alles in het Noors was, maar het was een geweldige ervaring. Kijken jullie mee? Photo Diary: Workshop Restylane Fresh Look in Zürich.

restylane-fresh-look-5 restylane-fresh-look-4

Amsterdam – Zürich: 824 km.

Vrijdagavond 20.00 uur vloog ik naar Zwisterland. Zürich lijkt ver weg, maar met het vliegtuig ben je er binnen anderhalf uur.

restylane-fresh-look-7

Het Restylane Fresh Look-congres vond plaats in Hotel Schweizerhof midden in het centrum van Zürich. Maar liefst 15 Noorse verpleegkundigen en artsen hadden de moeite genomen om het weekend naar Zwitserland te reizen. Zo worden cosmetische behandelingen in Noorwegen namelijk niet alleen door (cosmetisch) artsen uitgevoerd, maar kan je voor je botox- en fillerbehandelingen in dat land ook bij een verpleegkundige terecht.

restylane-fresh-look-10 restylane-fresh-look

Restylane Fresh Look

Tijdens dit tweedaagse congres krijgen de artsen meer informatie over de Restylane Fresh Look. Een behandeling van de ogen kan er namelijk voor zorgen dat je minimaal 10 jaar jonger door het leven gaat. Tijdens het theoriegedeelte legt Colette Carmen Camenisch aan de aanwezige verpleegkundigen precies uit hoe je ‘een vermoeide blik‘ met behulp van fillers en botox kunt behandelen.

restylane-fresh-look-1 restylane-fresh-look-6

En na 3 uur theorie, is het tijd voor voor het praktijkgedeelte. Hierin behandelt Colette een patiënte met botox en fillers en geeft haar binnen een mum van tijd een ‘Fresh Look’.

fresh-look-restylane fresh-look-noorwegen

Pix’l canule

Mijn taak tijdens het congres was om de behandelingen te filmen en te projecteren op een groot scherm. Gelukkig ben ik niet bang voor naalden, want de zogenoemde Pix’l canule moest duidelijk in beeld worden gebracht. Met deze kromme canule kun je een stuk makkelijker de wallen behandelen en deze is dus heel belangrijk voor de ‘Fresh Look’.

open-eye-look restylane-fresh-look-9

Noorse zalm

En na een leerzame ochtend is het tijd voor de lunch. Er staat natuurlijk echte Noorse zalm op het menu.

restylane-fresh-look-8

Na 24 uur in Zürich te zijn geweest, zonder ook maar iets van de stad te hebben gezien, worden we met een superdeluxe bus weer naar het vliegveld gebracht. Het was een enerverend weekend, waarna ik wel een behandeling met de Fresh Look kan gebruiken…

 

Furrow op Instagram