arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Tricep Dip

Workout #9: Bovenarmen

In de winter kun je je ietwat slappe bovenarmen meestal verbergen onder een trui met lange mouwen, maar met de feestdagen in het vooruitzicht (lees: kerstjurk) zul je toch echt aan de bak moeten. Laat nu de tricep dip dé fitnessoefening zijn waarmee je de achterkant van je bovenarmen kunt trainen. Personal trainer Barbara den Bak: “Het voordeel van deze oefening is dat je hem overal kan doen en ook zo vaak je maar wilt.”

Bovenarmen trainen vrouwen

De tricep dip ziet er op het eerste gezicht makkelijker uit dan hij in werkelijkheid is. “Bij deze oefening plaats je je armen op een bankje, trap of een stoel en hou je je benen gebogen. Door jezelf langzaam naar beneden te laten zakken, train je je triceps, oftewel de achterkant van je bovenarmen.”

In deze video laat Barbara den Bak precies zien hoe je je bovenarmen het beste kunt trainen en geeft ze je weer een workout-schema voor deze week!

Huid bovenarmen

Tip: Bij strakke bovenarmen hoort natuurlijk ook een mooie huid. Vooral in de winter kan het zijn dat je extra last hebt van rode puntjes op de huid. Niet getreurd, keratolytica-zalf, vitamine A-zuurcrème of Differin doen vaak wonderen.

Andere leuke artikelen

Furrow op Instagram