arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Plie Squat

Workout #8: Plié Squat

De plié quat lijkt veel op een (normale) squatmaar door je tenen net iets meer naar buiten te laten wijzen, train je met deze oefening meer de binnenkant van je benen. Personal trainer Barbara den Bak: “Een squat zorgt niet alleen voor mooie benen, het is ook één van de beste oefeningen als je wilt afvallen. Je benen behoren tot de zogenoemde grote spiergroepen en als je die traint, maak je uiteindelijk meer spiermassa aan.”

Je hoeft trouwens niet bang te zijn dat je meteen als bodybuilder door het leven gaat: “Hoe meer spiermassa je hebt, hoe meer calorieën je verbrandt in rust en hierdoor val je af.”

Mooie benen

Het is officieel december, maar dat zou je niet moeten weerhouden om voor pakjesavond nog minimaal 4 dagen aan de plié squats te gaan. In deze video laat Barbara precies zien hoe je deze oefening uitvoert en krijg je je workout schema voor deze week.

Andere leuke artikelen

Furrow op Instagram