arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
smallere-taille

Workout #10: smallere taille

Afvallen is an sich al lastig, maar er zijn van die hardnekkige gebieden waarbij het lijkt alsof er ook nog geen enkele fitnessoefening tegenop kan. Een smallere taille mag dan op papier onhaalbaar lijken, maar met de Crossover Mountain Clim zou het zomaar weleens kunnen gaan lukken.

Personal trainer Barbara den Bak: “De Crossover Mountain Climb is één van de beste oefeningen voor een smallere taille. Het is een variatie op de Mountain Climbers, maar bij deze oefening draai je je knieën iets meer naar binnen. Hiermee train je je schuine buikspieren en zorg je voor meer definitie van je taille.”

Maar voor een smallere taille zul je meer moeten doen dan alleen maar fitnessoefeningen. “Ook stress, voeding en slaap zijn belangrijk als je wilt afvallen.  Daarnaast kun je ook supplementen slikken die de vetbranding rond je taille stimuleren.”

Oefeningen voor een smallere taille

In deze video laat Barbara den Bak precies zien wat je moet doen voor een smallere taille, krijg je tips over wat je kunt doen om je metabolisme te verbeteren en geeft ze je weer een workoutschema.

Andere leuke artikelen

Furrow op Instagram