arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
TNWitte vlekken

Witte vlekken op je tanden

Witte vlekken op tanden

Te veel fluoride, door de braquets van je beugel, maar bijvoorbeeld ook gewoon door bacteriën in je mond. Niet iedereen heeft ze, maar als je eenmaal witte vlekken op je tanden hebt, zijn ze helaas niet zo makkelijk weer weg te krijgen.

De zogenoemde ontkalkingsvlekjes zijn relatief onschuldig, maar dat geldt niet voor het proces om ze weg te krijgen. Je kunt ervoor kiezen om ze rigoureus weg te laten boren (en weer op te vullen) of om ze te bedekken onder facings. Maar ook bleken is een optie. Want door de rest van je tanden witter te maken, zorg je dat de vlekjes minder opvallen.

Morris Nieuwenhuis is ook vastbesloten om te worden verlost van de witte vlekken op zijn voortanden. Hij kiest ervoor om zijn tanden te bleken. Check de video!

Furrow op Instagram