arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Witte tanden in 20 minuten?

Witte tanden in 20 minuten?

Een kopje koffie bij het ontbijt, een wijntje bij het avondeten of toch één sigaret op het terras.
Het zijn allemaal gewoontes die in de loop der tijd 'dark stains' op je tanden kunnen achterlaten. Deze donkere vlekken zijn niet permanent en kun je vrij makkelijk verwijderen met iWhite Dark Stains.


Vrij makkelijk is een understatement, want iWhite Dark Stains verwijdert binnen 20 minuten donkere vlekken op je tanden die ontstaan zijn door koffie, thee, tabak en rode wijn.
Een speciale Dark Pigment Adsorption technologie absorbeert donkere vlekken, waardoor je tanden na één bleekbeurt tot wel 8 tinten witter kunnen worden. En geen zorgen, deze methode is 100% veilig.

iWhite Dark Stains ETOS

Benieuwd hoe je binnen 20 minuten witte tanden krijgt? Check dan nu de video.

iWhite Dark Stains is nu met 25% korting verkrijgbaar via ETOS.nl. In plaats van 34,99 euro betaal je nu maar 26,24 euro.
Maar dat is niet alles: op het Instagramaccount van Furrow kan je iWhite Dark Stains winnen en zelf ervaren hoe het product werkt.

Andere leuke artikelen

Furrow op Instagram