arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Furrow.nl

Winactie: Sensai Lift Remodelling Cream

Je mag dan tegenwoordig niet meer met rimpels gesignaleerd worden, huidverslapping is al helemaal not done. Het bestrijden van rimpels alleen is dus niet meer voldoende, anno 2013 moet er in je antirimpelassortiment minimaal een lift voorkomen.

Liftende crèmes zijn dan ook nog nooit zo populair geweest en ook op de verpakking van de 3 nieuwe producten in de Sensai Cellular Performance-lijn staat groot het woord ‘lifting’.

Sensai introduceert de Re-Countouring Lift Essence, de Lift Remodelling Cream en last but not least de Deep Lift Filler. Deze 3 producten richten zich voornamelijk op huidverslapping door volumeverlies (lees: hamsterwangen).

sensai-remoddeling-cream-1

Micro Mesh Uplifter: facelift in een potje?

Van het woord alleen al trekken je wangen spontaan strakker, want de Micro Mesh Uplifter waar het allemaal om draait in deze lijn, zorgt ervoor dat de huid meer stevigheid en volume krijgt. Een facelift in een potje?

Sensai Lift Remodelling Cream: facelift in een potje?

In deze video laat Jaqueline Bakker van Sensai de speciale massagetechnieken zien die bij deze producten horen en vraag ik haar of je de Lift Remodelling Cream inderdaad kan zien als een facelift in een potje.

Betaal je bij de plastisch chirurg voor een facelift rond de 5000 euro, voor de variant uit een potje ben je wel een stuk minder kwijt. Zo kost de Re-Countouring Lift Essence 157,30 euro, de Lift Remodelling Cream is voor 229,90 euro verkrijgbaar en voor de Deep Lift Filler ben je 121 euro kwijt.

Winactie:

Omdat de vorige winactie van Sensai zo enorm populair was, hoort bij deze video ook een winactie. Deze keer kun je een luxe miniatuursetje van de Lift Remodelling-producten winnen. Mocht je al een keer gewonnen hebben, dan is het een idee om deze miniversie aan iemand cadeau te geven. Laat een comment achter als je kans wilt maken op deze producten en vertel er gelijk bij of je het cadeau wilt geven.

Furrow op Instagram