arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Furrow.nl

Wimperextensions

Leco Zadelhoff en Wendy van Dijk zweren bij haar bindweefselmassages, maar ook voor je wimpers moet je bij Agnieszka Kadula zijn. Zo is ze het geheim achter de wimpers van Lieke van Lexmond, maar bijvoorbeeld ook achter van die van niemand minder dan Gerard Joling.

Volgens Agnieszka worden wimperextensions onderschat in de zoektocht naar de eeuwige jeugd. “Ik kan met extensies je hele oogopslag veranderen, maar ook de vorm van je ogen. Als je bijvoorbeeld last hebt van droevige ogen dan kan ik door met verschillende lengtes te werken zorgen dat ze meer openstaan en je jaren jonger lijkt“.

IMG_2741

Wimperextensions vs. botox

Volgens Agnieszka kun je wimperextensions zelfs een beetje vergelijken met botox. “Het is de bedoeling dat niemand ziet dat je wimperextensions hebt laten zetten. Als het goed gedaan is moet het alleen opvallen dat je er zo goed uitzietHet is dus niet een kwestie van zomaar wimperextensions plaatsen, maar door te kijken naar de vorm van de ogen kun je echt iets toevoegen aan het gezicht.

In deze video laat ik wimperextensions zetten bij Agnieszka en legt ze uit hoe je met goede wimperextensions een verbluffend resultaat kunt bereiken.

Voor meer informatie over Agnieszka Kadula en haar behandelingen kun je terecht op de website bodyfix.nl

Andere leuke artikelen

Furrow op Instagram